otvoreno

Zbog Crvene zvezde još uvek nisu izgovorili "da", ali sada su ODREDILI DATUM: Mirka i Vujadin otkrili kada će se VENČATI!

1

Glumica i fudbaler imaju troje dece, ali se i dalje nisu venčali, jer oboje žele da to bude bitan datum Crvene zvezde.

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić
Mirka Vasiljević i Vujadin Savićfoto: Zorana Jevtić

Pored njihovog venčanja, na čekanju je takođe i krštenje njihovog sina.

 

Krštenje je trebalo da se napravi još prošle godine na bitan datum fudbalskog kluba za koji igra Mirkin muž, Vujadin Savić, pa zatim i venčanje, međutim sve je to odloženo zbog aktuelne reprezentacije.

Sada moramo da čekamo sledeći maj, eto, mi stalno kada želimo da napravimo neko slavlje, nešto se izjalovi. Sada moramo prvo njega da krstimo, pa onda i mi da se venčamo", rekla je Mirka.

Prelepa glumica kaže da joj ne smeta što je Vujadin zbog fudbala često odsutan, jer i ona sama kada ima snimanje nije uvek prisutna. Međutim, nedostajanje joj ne predstavlja neki veći problem.

Fudbal je njegov posao i on to voli, a onda i mi moramo da to volimo. Fudbal nam omogućava da lepo živimo i zato za Vujadinovu karijeru uvek kapa dole", priznala je glumica, i dodala "Bez obzira na to koliko je odsutan, znam da će doći brzo, a i tu su poruke i video pozivi".

Vasiljevićka priznaje takođe da mu ne dira telefon, kao ni on njoj, jer je to privatnost. Zamera mu neke sitnice, kao na primer kašnjenje.

Bogu hvala, ne iritira me nešto veliko i konkretno. Ne volim kada mi kaže da stiže za 15 minuta, a onda se pojavi za 45 minuta", otkrila nam je Mirka.

 

makonda-tracker