imala veliku tremu

Nataša Miljković u emisiji ugostila BIVŠEG SUPRUGA, pa otkrila: Grlo mi se steglo kad je trebalo da uđe u studio...

2

Nataša Miljković ugostila je bivšeg supruga Srđana Timarova u svojoj emisiji, a sada je poverila da je imala veliku tremu jer je on stao pored nje

foto: Zorana Jeftić
foto: Zorana Jeftić

- Čudno je to. Bila sam sigurna da će sve biti sjajno, ali kada je trebalo da uđe u studio, steglo mi se grlo. Nije me ubila trema, nego tremetina. Valjda je to uvek tako kada želiš da nešto ispadne dobro, da nema isklizavanja ili preterivanja. Kada mešate privatno i profesionalno, to lako može da se desi - rekla je Nataša Miljković.

 

Svi se pitaju kako je uspela da ostane u dobrim odnosima sa bivšim mužem.

 

- Ne volim da dajem savete. Imam samo poruku: Budite dobri roditelji vašoj deci. I budite dobri ljudi. Onda je lako - bila je iskrena voditeljka, koja sa glumcem ima sina Lazara.

 

Kada je tokom gosotvanja Nataša rekla kako je Srđan 12 godina molio da ga pozove u emisiju, on se našalio sa njom:

 

- 12 godina te znam, 7 godina zajedničkog života, dete smo pravili da me primetiš, tako da je moje pitanje za tebe, zašto me sad zoveš.

 

Nametnulo se pitanje zašto ga je tek sad zvala.

 

- Kao prvo, zato što je uradio nešto čega se grozio celi život: Ušao je u svet lajkova i fejvova, a kao drugo, svojim talentom i postignućem stvarno je zaslužio i bez Instagrama, ali nemojte to da mu kažete - rekla je kroz smeh Nataša.

 

- Lista roditeljskih strahova najduži je spisak na svetu, ali zaista ne želim da plašim ni sebe ni druge. Moje dete hranim ljubavlju i zdravim odnosom prema životu i poštovanjem prema drugima i drugačijima. Od straha nema mnogo vajde - rekla je Nataša.

 

 

 

makonda-tracker