uporna

Odlučila sam da budem srećna, nemam luksuz da se "zatvaram": Nataša Bekvalac otkriva kako je prebrodila OVAJ TEŽAK PERIOD i kakvu je VELIKU ODLUKU donela!

0

Više nije ona stara, ide dalje sa još više snage i podrške nego ranije.

nataša bekvalac
nataša bekvalacfoto: Vladimir Šporčić

Jedna od naših najpoznatijih pevačica, Nataša Bekvalac, godinama je živela u srpskoj prestonici, a onda je odlučila da život u Beogradu nije za nju.

 

Nakon teških trenutaka i problema kroz koje je prošla, ona končano uspeva da svoj život drži pod kontrolom i da nastavi tmao gde je stala.

Već neko vreme želela sam da se vratim u Novi Sad, tako da je moja životna situacija to samo ubrzala. Sada sam u gradu u kom se osećam sigurnije, u kom mi je toplije i gde će mojoj deci biti lepše detinjstvo i odrastanje", rekla je Bekvalčeva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

Puno se spekulisalo da li je uspeva da prebrodi sve što joj se dogodilo. Ona na prethodni period gleda kao na nešto što je iza nje i sada razmišlja samo ka budućnosti.

Pamtim jedno jutro kada sam shvatila da je sreća stvar odluke, pa sam odlučila da budem srećna. Nisam imala ni vremena, ni luksuza da se "zatvaram". Pogledala sam svoja dva deteta i shvatila da nemam vremena za tugu i samosažaljenje", kazala je za "Stori" Nataša, koja već dugo vodi spor sa bivšim izabranikom Lukom Lazukićem, optuženim za nasilje nad pevačicom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

Najveća podrška joj je, kako kaže, tokom prethodnog perioda bila porodica.

 

 

makonda-tracker