otkriva

Nakon što je pretrpela očuhovo fizičko zlostavljanje još kao dete, silovana je kao tinejdžerka: Slavna glumica iskreno o nemilim događajima

0

"Razumem žene koje ćute", kaže lepotica koja je još kao dete osetila posledice priče o zlostavljanju.

padma lakšmi
padma lakšmifoto: Profimedia

Svetska glumica i manekenka, Padma Lakšmi otkriva da je sa 16 godina radila u tržnom centru u predgrađu Los Anđelesa, kada je upoznala 23-godišnjeg dečka koji je radio sličan posao kao i ona.

 

Bili 4 meseca u vezi, ona je i dalje bila devica i on je to znao. Bližila se proslava novogodišnje večeri, te su odlučili da je dočekaju zajedno.

 

Nakon odlaska na nekoliko žurki vratili su se kod njega u stan. Padma je bila jako umorna pa je odmah zaspala.

Sledeće čega se sećam je buđenje i vrlo oštar ubodni bol poput oštrice noža između mojih nogu! Molila sam ga da prestane, na šta je on dodao da će samo na kratko boleti", Padma otkriva jezive detallje o toj večeri.

Glumica nije nikome rekla ni jednu reč o nemilom događaju. Ni svojoj majci, ni svojim prijateljima, a pogotovo ne policiji. Vratila se kući i otišla u krevet, nadajući se da će zaboraviti tu noć. 

 

Lakšmi je rekla da u 1980-im nije bilo jezika za silovanje. Zamislila je da će je ljudi kritikovati zbog toga što je upoznala starijeg dečka i što je bila u njegovom stanu. 

 

Sem toga, glumica kaže da je već sa 16 godina znala šta se dešava kada se priča o zlostavljanju. Naime, ona je pretrpela fizičko zlostavljanje jednog od svojih očuha kada je imala samo 7 godina.

Dotaknuo me je između nogu i drugom rukom se dodirivao", rekla je prelepa Lakšmi.

Kada je priznala majci i očuhu šta se desilo, poslata je u Indiju kod bake i deke na godinu dana. Lekcija koju je tada naučila bila je "Ako govorite, bićete izbačeni", kaže ona.

 

Tako da nije imala hrabrosti da joj se to opet dogodi sa 16 godina, te je odlučila da ćuti. 

 

Padma Lakšmi
Padma Lakšmifoto: Profimedia

Lakšmi godinama govori svojoj ćerki Krišni, najjednostavnijim i najočitijim rečima da ako je bilo ko dodiruje po intimnim delovima ili radi nešto zbog čega se osećan neugodno, vrišti iz sveg glasa!

Pobegni odatle i reci nekome! Niko ne sme da stavlja svoje ruke na tebe. Tvoje telo je samo tvoje."

Glumica govori o statistici koja tvrdi da će jedna od četiri devojčice i jedan od šest dečaka biti seksualno zlostavljani pre 18-te godine.

 

Rekla je da se nada da naše ćerke ne moraju da podnose tu sramotu i da naši sinovi znaju da zlostavljanje ženskog tela ima teške posledice.

Te bi poruke trebale da budu vrlo jasne i treba da dobro razmotrimo o donošenju odluka na najvišem sudu naše zemlje", završava indijska brineta.

Nju je ohrabrila izjava predsednika SAD Donalda Trampa da sve dame koje su pretrpele fizičko i seksualno zlostavljanje izađu u javnosti i podele svoje priču sa drugima.

 

 

makonda-tracker