svaka čast

Kud god da krenem, tebi se vraćam: Iako je zbog porodice ostavila muziku, Jovana Pajić stiže da STUDIRA, ali i da zapeva kad god može. Ovaj put na svadbi... (VIDEO)

0

Ona je primer da sve može da se postigne.

jovana i sale
jovana i salefoto: Zorana Jevtić

Jovana Pajić imala je vrlo kratku pevačku karijeru, a zbog porodice je odlučila da se povuče sa javne scene.

 

Pajićeva se najpre proslavila učešćem u drugoj sezoni šou programa "Zvezde Granda". Simpatije nacije osvojila je svojom harizmom i pozitivnom energijom učešćem u "Farmi" 2010. godine, ali se ubrzo posle toga povukla iz javnog života.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovana Pajic (@jovanapajic) on

 

Iako je njena muzička karijera kratko trajala, Jovana iza sebe ima nekoliko hitova od kojih su najpoznatiji BMW, Tako htela sam i Lutke.

 

Iz prijateljstva sa kolegom Aleksandrom Cvetkovićem, frontmenom benda "Tropiko benda", rodila se velika ljubav, koju su krunisali brakom u novembru 2011. godine. Jovana i Sale danas imaju dve preslatke devojčice Helenu i Đinu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovana Pajic (@jovanapajic) on

 

Posle rođenja drugog deteta pevačica je upisala studije psihologije i, iako je priznala da joj pevanje nedostaje, uloga majke joj je na prvom mestu.

 

Ipak, kada joj se ukaže prilika, Jovana se rado lati mikrofona. Tako je i nedavno bilo na jednoj svadbi, gde je za tren oka podigla atmosferu do usijanja!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Jovanovic Srna (@srna____) on

 

 

makonda-tracker