ŠOKANTNE TRANSFORMACIJE

OBOŽAVALI SMO IH U TELENOVELAMA, A DANAS SU NEPREPOZNATLJIVE: Plastičnim operacijama UNAKAZILE LICE, depresijom, alkoholom i drogom skreću pažnju na sebe! (FOTO)

0

Možete li da ih prepoznate?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Club Oficial Leticia Calderón (@leticiacalderonpage) on

Leticia Calderon

 

Leticia je za vreme snimanja "Esmeralde" imala 29 godina.

 

Tada je bila na samom vrhuncu svoje karijere, a zbog pritiska slave se počela drogirati. Sama Leticia je otkrila da je za vreme snimanja bila na kokainu.

 

Iako više nije tako popularna kao što je bila u to vreme, Leticia i dalje aktivno glumi u sapunicama. Godine 2005. je napravila dužu pauzu kako bi se u potpunosti posvetila svom sinu Lukianu, koji je rođen sa Daunovim sindromom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lety Ca (@ca.lety) on

 

Veronika Kastro

 

Veronika je karijeru započela još 1966. godine, a ostvarila je uloge u brojnim filmovima i telenovelama, a za svoj rad je osvojila mnoge filmske nagrade.

Fanovi je najviše pamte po glavnoj ulozi u telenoveli "Divlja ruža", i ulozi Eme Kostrere u televizijskoj seriji "Žene ubice".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Verónica Castro (@vrocastroficial) on

 

Viktoria Rufo

 

Viktoria je svoju glumačku karijeru započela 1980. godine u telenoveli "Konflikti jednog doktora". Publika je poznaje kao "Konsuelo" iz sapunice Sirota mala bogatašica iz 1995. godine. U seriji, Konsuelo je poput Pepeljuge i glumi sluškinju maćehi i dvojici polubraće. Konsuelo je na početku "ružno pače", a kasnije se pretvara u pravu lepoticu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Ruffo (@victoriaruffo) on

 

Viktoria je punih trideset godina radila za produkcijsku kuću Televisa tokom kojih je snimila niz sapunica.

 

 

makonda-tracker