PLAVUŠA

Posle pune decenije OTKRIVEN pravi razlog njihovog RAZVODA: Ovoj lepoj glumici supruga je preotela koleginica! (FOTO)

0

Holivudski lepotan Rajan Filipe danas ima 44 godine, a njegova bivša supruga Riz Viterspun samo dve manje.

 

foto: Profimedia

Nakon osam godina braka, Riz i Rajan šokirali su sve izjavom da se rastaju. 2015. godine, u jednom od intevjua, rekao je kako su oboje bili premladi i kako su upravo njihove godine bile glavni krivac razvoda.

 

'Mislim da su godine bile najveći problem. Kada smo započeli vezu, bili smo premladi, a sve to donelo je i mnogobrojne probleme, posebno jer smo oboje bili deo industrije', rekao je Rajan Filipe, dok je njegova bivša supruga 2017. izjavila:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

 

 

Udala sam se kada sam imala 23 godine i pre nego što sam napunila 27, već sam imala dvoje dece. Ipak, ne bi promenila ništa što se desilo, iako sam ćerki otvoreno rekla da će samu sebe tek upoznati kada napuni 25.'

 

Ipak, mnogi smatraju kako je glavni krivac njihovog razvoda bila njegova afera s kolegicom Ebi Korsniš, koju je započeo još 2006. godine, dok je bio u braku s Riz, i s kojom je prekinuo tek 2010. godine. Bilo kako bilo, Rajanove obožavateljske bile su srećne što mu brak nije potrajao, negde se duboko nadajući da bi možda one mogle biti njegove buduće odabranice.

 

 

 

makonda-tracker