novi glossy

Ivana Maksimović: Danilo i ja već biramo ime za sina

0

Naša uspešna sportistkinja opisuje na koji način provodi trudničke dane i koliko joj je prijao odmor koji je sa suprugom Danilom provela na moru

foto: glossy
foto: glossy

Prvakinja u streljaštvu Ivana Maksimović i njen suprug, košarkaš Danilo Anđušić, ne kriju svoju sreću što će krajem novembra dobiti novog člana porodice. Sportski bračni par za dva meseca dobiće sina i s radošću iščekuju porođaj.

 

Iako je u poodmakloj trudnoći, sportistkinja koja je na Olimpijskim igrama u Londonu osvojila srebrnu medalju veoma je aktivna, sa suprugom posećuje gradska dešavanja, a vitku liniju ima zahvaljujući zdravoj ishrani i vežbama prilagođenim blagoslovenom stanju.

 

- Svaki novi dan je za mene prilika da uradim nešto dobro za sebe. Sve buduće mame trebalo bi da se bave bilo kojom fizičkom aktivnošću koja ih opušta - započinje priču buduća mama za Glossy...

 

Kompletan tekst potražite u novom, 45. broju magazin Glossy, koji u sredu, 19. septembra dobijate na poklon uz dnevni list Kurir.

 

Poklanjamo vam magazin o poznatima kakav ste želeli - Živite život poznatih, čitajte magazin Glossy, svake srede uz dnevni list Kurir!

 

foto: glossy

 

makonda-tracker