srceparajuće

Slika koja će vas raznežiti: Jovana i Željko Joksimović prvi put zajedno na bini nakon 10 godina

0

Jovana, lepša si nego ikad!

jovana i željko joksimović
jovana i željko joksimovićfoto: Promo

 

Prvi put posle 10 godina, još od čuvene Evrovizije u Beogradu, Jovana i Željko Joksimović našli su se zajedno na bini kao voditelji jednog događaja! Na spektakularnoj žurci, održanoj u zanimljivom prostoru hale 5 Beogradskog sajma, bračni par Joksimović uživao je u ovoj ulozi, podsetivši mnoge na momente kada su se i upoznali, vodeći Eurosong 2008. u Areni. 

 

jovana joksimović
jovana joksimovićfoto: Promo

 

Zovem se Jovana Janković, ja sam vaša večerašnja voditeljka Evrovizije, a molim vas, velikim aplauzom pozdravite mog prijatelja Željka Joksimovića – rekla je tada Jovana i ne pomišljajući da će tri i po godine kasnije postati gospođa Joksimović. 

 

Ovog puta, Jovana je imala nešto drugačiji uvod i najavu. 

 

Ova žurka će sigurno trajati do duboko u noć, a meni je zadovoljstvo da nakon 10 godina od Evrovizije u Beogradu, prvi put na ovoj prelepoj glo bini, najavim mog dragog supruga Željka Joksimovića. Kao da je juče bilo kada smo vodili Eurosong, zar ne?

 

Pre nego što je pesmom "Ljubavi" započeo kraći koncert, Željko je sa osmehom upitao?

 

željko joksimović
željko joksimovićfoto: Promo

 

Da, baš tako. Nego, ovog puta se nećemo svađati kao u bekstejdžu u Areni? - na šta su se oboje nasmejali. - Ti se nisi mnogo promenila od tada. Zapravo, još si lepša.

 

Na bini im je društvo pravio i Ivan Ivanović, koji je pravio šou na svoj način, a dobra atmosfera je potrajala uz muziku i brojne Željkove hitove.

 

 

makonda-tracker