iskrena

Ovako se snalazi posle raskida sa Ademom: Sofija Milošević otkrila pravi razlog zašto je TOLIKO SMRŠALA i kakvi su joj planovi za budućnost (FOTO)

2

Nema razloga da krije bilo šta.

sofija milošević
sofija miloševićfoto: Dragan Kadić

Seksepilna plavuša Sofija Milošević deo je ekipe treće sezone popularne serije, a priznaje da je zbog prvog glumačkog poduhvata u Srbiji bila veoma uplašena.

 

Sofija, koja u seriji igra devojku kojoj je opasan momak oprostio prevaru, zbog “Ubica mog oca” angažovala je prijatelje koji se bave glumom da bi joj pomogli. Časovi glume i te kako su doprineli da pred kamerama bude samouverena i da sve protekne u najboljem redu.

Ja sam neko ko veoma sebe preispituje, veliki sam perfekcionista, imala sam veliku tremu jer je trebalo da pročitam tekst pred Tikom. Imala sam tremu od jednog takvog glumca. Imala sam, zapravo, veliki strah da neću biti dobra. On mi je rekao da sam veoma talentovana", kaže Sofija Milošević.

Na pitanje da li je ispunila kako svoja tako i očekivanja ekipe, kaže:

Moja očekivanja su bila da dam svoj maksimum, nadam se da nikoga nisam razočarala. Mislim da Gagu, Natašu i ostatak ekipe zaista nisam razočarala, to mi je bilo najvažnije. Videćemo kako će se publici svideti. Uzimala sam časove glume, naravno. Uzimala sam ih i u Americi, ali i ovde sam zbog teksta imala pomoć dvojice prijatelja, inače glumaca. Mislim da su mi oni dosta pomogli", kaže manekenka za "Scenu".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on

Popularna manekenka je otkrila i ko je najviše zasmejavao ekipu.

Bilo je zanimljivo na snimanju. Uvek kažem Tika je taj neko ko je fascinantan. Kada krene da priča, ne zaustavlja se, trebalo bi da ima svoj tok-šou. Šta je u stvari glumac - kako kroči na scenu, dobije izgled Predraga Marjanovića i onda ja gledam potpuno dve različite osobe. Ogroman je profesionalac i svaka mu čast", iskrena je bila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on

Manekenka je u proteklom periodu imala brojne obaveze. Osim svakodnevnih snimanja, uselila se u stan koji je nedavno kupila i upravo zbog svega ovoga, zapostavila je treninge.

Moram da vam priznam, ulenjila sam se malo u poslednje vreme kako sam se selila... Nisam trenirala. Ja sam smršala kako sam prestala da treniram, pao mi je tonus mišića. Jedem više nego ikada, ozbiljna sam", kaže ona.

S obzirom na to je veliki gurman, proverili smo kako se snalazi u kuhinji, te šta zna da spremi.

 Obožavam da jedem, ali nisam neka kuvarica."

 

makonda-tracker