dokle više?

Voditeljima NIJE LAKO: Sada Rada Radenović DOBILA PRETNJE od Luninih i Kijinih fanova!

0

Voditeljka je priznala da je imala neprijatnosti od strane fanova učesnika rijalitija.

rada radenović
rada radenovićfoto: Marina Lopičić

 

Voditeljka TV Pink, Rada Radenović, otvoreno je pričala, kako o svom privatnom, tako i o poslovnom životu. Ona je istakla da je ovih dana okupirana sređivanjen svog prvog kupljenog stana, kao i da se nikada ne raspravlja sa sinom.

 

- Ja sam sada rada da završim lepo renoviranje svog prvog stana, moje prve nekretnine koju sam pazarila na proleće, koja se sada uveliko sređuje. Potpuno sam okupirana tim segmentom života da se skućim, skrasim i da moje dete zajedno sa mnom ima dom. Kao i do sada, trenutno spavam u stanu koji rentiram dok se moj sređuje. Nadam se da će do Nove godine sve biti gotovo, pošto mi je stan veliki. Promenili smo školu, preselili smo se iz jednog kraja na drugi, sin je krenu u školu... Nova TV sezona, spremam nešto novo, uskoro ćete znati o čemu se tačno radi - govori Rada za Pink.rs

 

Rada Radenović potpuno je oduševljena hiper-rijaliti programu "Zadruga 2" koji je na programu RTV Pink startovao 6. septembra.

 

- Super mi je ''Zadruga''! Fenomenalno je sve! Potpuno domaći zadatak za ostale. Videćemo kako će se dalje razvijati, ali ovo do sada je fenomenalno. I što se tiče postave i produkcije i scenografije! Apsolutno svetski! Mislim i da je mnogo više od svetskog. Ja mislim da Željko Mitrović ne preteruje kada kaže da je to najveći svetski rijaliti format - izjavila je Rada Radenović.

 

Prošle sezone Rada Radenović je bila jedna od voditeljki rijaliti programa "Zadruga", dugo godina je u odličnim odnosima sa svojom koleginicom Dušicom Jakovljević koja je jedna od voditeljki ovog projekta, a Radmila je ovom prilikom komentarisala nemilu situaciju koju je nedavno doživela Dušica kada je džip koji je vozila odleteo u vazduh.

 

- Daleko bilo! Samo ću to da kažem, daleko bilo! Ono što ona zna je da u meni ima apsolutnu kolegijalnu i ljudsku podršku. Protiv sam svakog nasilja, pogotovu ovo - priča Rada.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Radmila Radenovic (@radmilaradenovic79) on

 

U nastavku razgovora zanimalo nas je i da li je Rada dobijala neke pretnje, s obzirom na to da je Dušica Jakovljevič čak i u njenoj emisiji "Rada sam" govorila o takvim situacijama kroz koje je prolazila.

 

Imala sam neke pretnje tamo na Instagramu u inboksu. Tipa pišu oni koji podržavaju Lunu zašto podržavam Kiju i obrnuto. Ja zapravo nikoga nisam podržavala. Prvo zato što bi to bio sukob interesa, jer sam ja voditelj bila tog projekta tada i apsolutno nam je zabranjeno da budemo pristrasni, prvo zato što bi dobili kritike od produkcije u tom nekom smislu. Ja tu lično apsolutno nisam imala svoj sud, a bila sam kritikovana od fanova, ali dobro, mi smo bili spremni na to kada smo ušli u taj projekat, to se i očekuje - zaključuje Rada Radenović.

 

makonda-tracker