bio je njena velika ljubav

Pevačica napisala oproštajno pismo preminulom reperu i SLOMILA SRCA širom sveta: Ljuta sam, tužna sam, žao mi je što nisam mogla da uklonim tvoju BOL

0

Pop zvezda je objavila oproštajnu poruku upućenu bivšem dečku, reperu koji je najverovatnije izvršio samoubistvo.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Mladi reper Mek Miler (26) pronađen je mrtav u svom domu u Kaliforniji, a iako autopsija još uvek nije urađena, istražitelji sumnjaju da se Miler predozirao.

 

Miler se šest godina zabavljao sa pevačicom Arijanom Grande, a ona se sada prvi put oglasila povodom smrti bivšeg dečka i prijatelja tako što je objavila dirljivi intimni video i napisala srceparajuću poruku.

 

Ona je istakla da joj je žao što nije mogla da "ukloni bol", kao i da su već imali razgovore o samoubistvu.

 

- Obožavala sam te od dana kada sam te upoznala, kada sam imala 19 godina, i uvek ću te obožavati. Ne mogu da verujem da nisi više tu, moj mozak to ne može da pojmi i dalje. Pričali smo o ovome, mnogo puta. Ljuta sam, tužna sam, ne znam šta da radim. Dugo si bio moj najdraži prijatelj, iznad svega ostalog. Mnogo mi je žao što nisam mogla da popravim i uklonim tvoju bol. Zaista sam želela. Najnežnija duša sa demonima koje nije zaslužila. Nadam se da si okej sada. Odmori - napisala je Arijana.

 

Video koji je objavila je iz perioda dok su bili zajedno i pokazuje repera kako nešto priča za stolom, dok šaljivo njoj govori da ga ne snima.

 

Arijana je nakon raskida sa Mekom ušla u vezu sa komičarem Pitom Dejvidsonom sa kojim se ubrzo i verila, a mnogi fanovi repera su je zbog toga okrutno optužili da je ona odgovorna za njegovu smrt.

 

 

makonda-tracker