romeo i julija

Istina o životu Viki Miljković: Roditelji joj BRANILI brak, borila se ZA LJUBAV svog života!

1

Niko nije znao ove detalje iz života naše poznate pevačice

viki miljković
viki miljkovićfoto: Dragana Udovičić

 

Dok u žiriju "Zvezda Granda" Viki Miljković trpi stalne prozivke od strane kolega, ona na privantnom planu živi svoju bajku sa suprugom, kompozitorom Draganom Taškovićem Tašketom i njihovim sinom Andrejom.

 

Međutim, tako nije bilo na početku, iako danas važe za jedan od najskladnijih parova na estradi. Viki je tek nedavno priznala da su njena i Tašketova porodica osporavale njihovu ljubav i branili im da se venčaju.

 

Potičem iz stroge porodice, koja nikako nije želela da nastavim vezu sa Tašketom, a uporedo sa tim roditelji mog supruga samo su pogoršavali situaciju svojim stavovima. Iako smo bili mladi, on je imao 22, a ja nepunih 19 godina, odlučili smo da se borimo. Moram da priznam da je raskol dugo trajao, ali opstali smo zahvaljujući snazi naše ljubavi. Tek posle dužeg vremena popravili su se i odnosi između naših porodica", priznala je Viki.

 

Ona je u nekoliko navrata istakla da misli kako su ona i Taške opstali u braku zato što ne žive estradnim načinom života i kako jedno drugo iznenađuju romantičnim poklonima.

 

 

makonda-tracker