apsolutno neromantično

Naš poznati sportista osmislio scenario iz bajke, ali je na kraju ZBRZAO PROSIDBU: Devojka je ostala ZATEČENA! Šta mislite, kakav je ishod?

0

Vaterpolista Dušan Mandić nedavno je otkrio detalje o prosidbi svoje devojke Slađane Tešić, ali i o tome kako su započeli svoju ljubav.

dušan mandić
dušan mandićfoto: Branislav Božić

Dušan Mandić, srpski vaterpolista, član italijanskog vaterpolo kluba Pro Reko, u svom intervjuu za magazin Hello! ispričao je svoju romantičnu priču.

Naime, Dušan i Slađana upoznali su se još u srednjoškolskom periodu. Ona je tada bila učenica Srenje ekonomske škole u Beogradu, a on je išao u gimnaziju. Verenički prsten koji je nedavno usledio potvrdio je da je Slađana ljubav njegovog života. A evo šta je rekao o samoj veridbi...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dušan Mandić (@dusan.mandic3) on

 

Moja je želja bila da iznajmim barku i da je zaprosim dok plovimo negde na moru. Ne bih sada da objašnjavam razloge, ali ispalo je potpuno drugačije. Prsten sam kupio na početku sezone u Italiji i smišljao kako to da učinim. Nismo se videli dva meseca, a kada je došla, kasnio sam na aerodrom zbog utakmice. Bio sam strašno nestrpljiv da je konačno vidim. Kada smo krenuli ka stanu, pre nego što smo ušli u automobil kleknuo sam i zaprosio sam je. Ovoga puta nula bodova za romantiku, ali iznenađenje je bilo pravo. (smeh) I što je najvažnije - rekla je da.", kaže dušan za Hello.

Vrlo simpatično, složićete se.

 

 

makonda-tracker