otvorila dušu

Snežana Đurišić progovorila o porodičnoj drami: Moj sin je napravio mnogo grešaka i sada plaća za sve!

1

Slavna pevačica progovorila je o sinu Marku i problemima sa kojima se zbog njega suočila u proteklom periodu

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Snimanja nove sezone „Zvezda Granda“ već su u jeku i traju po više od šest sati dnevno, ali Snežani Đurišić to nimalo ne smeta. Ona voli svoj posao, a u danu kada je snimala „Zvezde“, našla je vremena da dođe i na jubilarni koncert svoje mezimice Ilde Šaulić. Iako je od umora jedva stajala na nogama, pevačica je bila nasmejana jer joj je društvo pravio njen dečko, ginekolog Vanja Milošević.

 

- Neko vreme nismo hteli da se izlažemo javnosti i da izlazimo zajedno, i to je bilo naše pravo, a posle smo shvatili da ne treba da se krijemo jer smo oboje javne ličnosti. Moralo je u nekom trenutku da dođe do toga da nas vide zajedno. Poverenje je u vezi najbitnije, a naša ljubav se zasniva na tome. Otkad smo počeli da se zabavljamo, nismo imali nikakve krize, divno nam je, odlično se slažemo, neka Bog da da to potraje - otkrila je Snežana za „Alo!“.

 

Poslovni uspesi se samo nižu, u Vanji je našla mirnu ljubavnu luku, ali poslednjih meseci problemi sa sinom Markom nikako ne prestaju.

 

- Marko je moje dete, kakav god da je - moj je. Ja mogu da kažem sve i svašta o svom detetu, ali svako drugi ko to isto kaže, imaće posla sa mnom. Napravio je mnogo grešaka i sada plaća za to što je uradio, kao i svi drugi ljudi kada urade nešto pogrešno. Sve je to teško meni kao majci - kaže Snežana.

 

Na početku karijere kaže, odlučila se za teži put kako bi uspela kao pevačica.

 

- Ovim mladim devojkama koje danas počinju da pevaju skidam kapu. Ja sam karijeru počela kao mlada, kao dete, a iza sebe sam imala roditelje koji su vodili računa o mojoj karijeri. Išla sam težom linijom, da završim fakultet, pa onda pevanje. Napornim radom i trudom sam sve postigla. Međutim, tada je to moglo tako, danas je sve drugačije - kaže pevačica koja je pored Saše Popovića jedna od najbitnijih članova žirija u „Zvezdama Granda“:

 

- Zadovoljna sam kako smo krenuli u novu sezonu, mnogo stvari smo promenili. Takmičarima će biti teže, ali mislim da će se oni snaći. Nama je veći problem za koga da se odlučimo jer i ove godine imamo preko 400 kandidata. Došao nam je i Đorđe David, koji se odlično uklopio. Svakim danom je sve bolji i bolji. Baš je opravdao mesto u žiriju, on ume da napravi šou. „Zvezde Granda“ opstaju godinama jer je naša tajna da smo spontani, da nema ničega režiranog, a narod je to prepoznao - kaže Snežana.

 

 

 

makonda-tracker