problemi se nastavljaju

Ne želi da poseti sina u zatvoru: Snežana Đurišić pretprela PRETNJE od rođenog sina pa joj ne pada na pamet da ga vidi

0

Snežana Đurišić nema nameru da poseti sina Marka Gvozdenovića, koji je u pritvoru zbog pretnji majci i sumnje da je izvršio pljačku.

snežana đurišić sa sinom markom
snežana đurišić sa sinom markomfoto: Stefan Jokić

Snežana Đurišić nema nameru da poseti sina Marka Gvozdenovića, koji je u pritvoru zbog pretnji majci i sumnje da je izvršio pljačku. Ali, i pored toga, pevačica mu je poslala paket s garderobom i drugim neophodnim stvarima, saznaje Kurir.


Iako sa svojim naslednikom već duže vreme nije u dobrim odnosima, zbog čega s njim ne želi nikakav kontakt, folk zvezda ipak i dalje ima potrebu da mu pomogne. Javnost je bila šokirana kada se početkom avgusta saznalo da je Gvozdenović priveden jer je slao preteće poruke majci, pa su mnogi pomislili da Snežana nikako neće da pređe preko tako ozbiljnih stvari.

 

Snežana ne gubi nadu da će se Marko opametiti i vratiti se na pravi put. Ona jeste razočarana zbog svega što radi poslednjih godina, ali će mu pomoći da ponovo postane odgovorna osoba koja je posvećena porodici. Čim mu je određen pritvor do 30 dana, pozvala je bliskog prijatelja i zamolila ga da njenom sinu odnese paket s garderobom i još nekim sitnicama koje će mu biti potrebne. Snežana nema nameru da ga poseti u zatvoru jer je jako povređena, ipak joj je on pretio, što je teško podnela. Ali to ne znači da će mu okrenuti leđa. Učiniće sve što bude mogla da ga urazumi", kaže naš izvor blizak Đurišićki.

 

 

Podsetimo, početkom avgusta Drugi osnovni sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana Marku Gvozdenoviću, koji se sumnjiči za pljačku jedne kuće u Jajincima. Portparol suda Irina Kovačević precizirala je da je pritvor sinu folk pevačice određen zbog opasnosti od bekstva i bojazni da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti izvršenje krivičnog dela. Prema podacima policije, Gvozdenović se tereti da je 28. jula u Jajincima opljačkao jednu kuću, iz koje je navodno odneo zlatni i srebrni nakit, a zbog sličnog incidenta već je osuđivan na uslovnu kaznu. Takođe ga je i majka prijavila za ugrožavanje njene bezbednosti.

 

 

makonda-tracker