ni njima nije lako

Bez momaka, brze hrane i izlazaka: Evo kako žive deca strogih poznatih roditelja!

0

Da li možete da pogodite koja slavna majka je zabranila ćerki da se viđa sa momcima do osamnaeste godine? Odgovor će vas definitivno iznenaditi

vil i džejda pinket smit
vil i džejda pinket smitfoto: Profimedia

Nema sumnje da svaki roditeljski par ima probleme i nedoumice kada je u pitanju vaspitanje dece, što u slučaju poznatih i dobrostojećih roditelja može da bude još zahtevniji proces, kako ne bi podigli razmaženu decu, piše Stil.

 

Zato su ove poznate ličnosti svojoj deci uvele striktne zabrane:

 

Vil i Džada Pinket Smit

 

porodica smit
porodica smitfoto: Fonet

Vil Smit podelio je kako on i njegova žena Džada ne kažnjavaju decu. Vil i Džada imaju dvoje dece, Džejdena (20) i ćerku Vilou (17), dok iz prethodne veze Vil dobio sina Treja (25).

 

"Naš kocept roditeljstva sastoji se od toga da deci jako rano damo što veću kontrolu. Kažnjavanje dece u našem slučaju pokazalo se da ima previše negativnih posledica. Tako da, kada rade pogrešne stvari - na primer Džejden radi mnoge stvari - mogu da rade bilo šta, dokle god imaju objašnjenje zašto je baš to bio ispravan postupak u tom trenutku" izjavio je Vil za E! kanal.

 

Madona

 

foto: Profimedia

Kada je Madonina ćerka Lordes Leon imala trinaest godina, Madona je otkrila kako joj ne dozvoljava da se viđa sa momcima:

 

"Za Lordes nema momaka dok ne napuni osamnaest godina. Ona je dobra devojka", izjavila je Madona 2007. godine. "Nije joj lako sa mnom. Gledanje televizije do kasno u noć, nezdrava hrana i nered se ne tolerišu u mojoj kući. Lordes ima problem sa sakupljanjem stvari u njenoj sobi. Tako da ako ostavi odeću po podu kada izađe iz kuće, neće je više imati kad se vrati", izjavila je pop zvezda.

 

Dženifer Garner

 

dženifer garner
dženifer garnerfoto: Profimedia

Glumica je skoro izjavila za časopis People kako je "prilično stroga" kada je u pitanju zabranada njena deca, Vajolet (12), Serafina (9) i Samjuel (6) jedu brzu hranu.

 

"Nisam toliko zabrinuta oko brze hrane, jer je prosto nemamo u kući. Ne želim da pravim famu oko toga, jer bi u tom slučaju deca pošto poto htela da je probaju. Želim da budem sigurna u to da imaju dovoljno raznovrsnu ishranu".

 

Žizel Bundšen i Tom Brejdi

 

žizel i tom brejdi
žizel i tom brejdifoto: AP

Bivša manekenka i igrač američkog fudbala izjavili su kako postoji razlika između toga da budete prestrogi i toga da budete istrajni sa nametanjem pravila. Ipak, i kao većina očeva, Tom je bolećiviji na ćerku Vivijen (5) nego na sinove Bendžamina (8) i Džeka (10):

 

"Ne bih rekao da sam strog, ali bitna je disciplina, jer postoje trenuci kada preteruju. Vivijan je previše slatka da bih se ljutio na nju, i njoj sve praštam, iako mi žena zamera".

 

 

makonda-tracker