pod velom tajne

Ovo niste znali o POZNATIMA: Zbog Arkana, Knez Ceci pisao pesme, umesto Anabele, Ana Nikolić trebalo da bude s Gagijem!

0

Ove stvari niste znali o našim zvezdama...

ceca ražnatović
ceca ražnatovićfoto: Youtube screenshot

Verujemo da oni najverniji fanovi znaju sve o svojim idolima, pažljivo slušaju i upijaju svaku reč, ali pitanje je da li svi vi ovo znate!

 

Pa, da počnemo sa raskrinkavanjem!

 

Da li ste znali da kada su se Anabela i Gagi razveli i ona napustila grupu Funky G umesto nje trebalo je da zapeva ni manje ni više nego Ana Nikolić.

Zašto na kraju nije došlo do saradnje ostaje misterija...

 

ana nikolić
ana nikolićfoto: Instagram

 

Folk legenda Vesna Zmijanac je na nagovor prijateljice Doris Dragović za vreme trudnoće boravila u Zagrebu. Dalmatinska diva savetovala je Vesnu da u glavnom gradu Hrvatske potraži doktora koji je stručnjak za trudnoće visokog rizika. Vesna je kasnije rodila zdravu devojčicu i dala joj ime Nikolija.

 

nikolija i vesna
nikolija i vesnafoto: Luka Šarac

 

​Producent prvog albuma Nataše Bekvalac bio je Vlado Georgiev koji je tada bio zaljubljen u nju.

 

vlado georgijev
vlado georgijevfoto: Story Arhiva

 

Željko Ražnatović Arkan i Knez su bili prijatelji. Arkan je od crnogorskog kantautora 90-tih kupio pesme koje su u izvođenju njegove supruge Cece postali hitovi ("Znam" i "Usnule lepotice").

 

ceca ražnatović
ceca ražnatovićfoto: Damir Dervišagić

 

Jelena Karleuša i Jovana Tipšin su počele da pevaju u skoro isto vreme, a publika i kolege često nisu znale da ih razlikuju zbog fizičke sličnosti. Sličan "problem" imale su Danijela Vranić i Ana Nikolić.

 

jelena karleuša
jelena karleušafoto: Damir Dervišagić

 

U jednom TV intervjuu je Goga Sekulić otkrila da ju je, kada je bila u finansijskoj krizi, Ana Nikolić pozvala na ručak i u torbu joj stavila novac "da joj se nađe".

 

goga sekulić
goga sekulićfoto: Promo

 

Rada Manojlović je pre Zvezda Granda imala snimljen album koji nikada nije promovisala već je na estradu kročila sa pesmom "Nikada više" koju je dobila od Granda.

 

rada manojlović
rada manojlovićfoto: Andreja Damnjanović

 

 

makonda-tracker