okrutna sudbina

Anabelina prva ljubav završila se tragično: Počeli su da žive zajedno, a onda je on pronađen mrtav!

0

Ako bi se i mogli, učesnici rijalitija prethodne sezone, nazvati žrtvama, onda je to Anabela, iako nije direktno učestvovala...

foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

 

Anabela je rođena u Goraždu i kada je bila jako mala roditelji su joj se razveli.

 

Život je nije mazio. Iza sebe ima brak sa Gagijem Đoganijem koji se nimalo slavno nije završio, a danas se pojavila vest o tome kako ju je sadašnji muž Andrej navodno pretukao.

 

Anabela je još od tinejdžerskih dana imala problema sa muškarcima, verovatno zbog svoje velike lepote i harizme kojom je privlačila sve oko sebe.

 

Anabela je imala samo 14 godina kada je upoznala dečka po imenu Nikola koji je trenirao rukomet i dogodila joj se prva velika ljubav. On je karijeru nastavio u Švajcarskoj pa je Anabela otišla da živi sa njim.

 

Pošto su njegovi roditelji ostali, Nikola se vratio u Bosnu gde je ubrzo pronađen mrtav. Ovo je za Anabelu bio veliki šok i bile su joj potrebne godine da se oporavi.

 

Pošto nije imala rodbinu u Švajcarskoj, a u Bosnu nije mogla da ode jer su granice bile zatvorene, odlučila je da se preseli u Beograd.

 

Radila je kao sekretarica u jednoj banci i kao kafe kuvarica u privatnoj firmi. Nekoliko meseci posle Nikoline smrti, skinula je crninu i krenula je na časove plesa u plesnu školu Đogani.

 

Ubrzo je započela vezu sa plesnim instruktorom Gazmenom Gagijem Đoganijem.

 

 

 

makonda-tracker