ups

Sestre više nisu u centru pažnje: Zašto bebe klana Kardašijan-Džener preuzimaju društvene mreže? (FOTO)

0

Ne možemo reći da nas je ovo začudilo.

sestre kardašijan-džener
sestre kardašijan-dženerfoto: Profimedia

Članovima ove rijaliti porodice društvene mreže su u krvi... verovatno. I tako ćemo prethodni vikend po nečemu pamtiti, to je svakako po najmlađima - Čikago Vest, Stormi Vebster i Tru Tomson.

 

Izgleda da u stopu prate svoje majke.

 

Dok ćerka Kim Kardašijan i Kanjea Vesta, Čikago nije više stranac na Instagramu, postaje očigledno da je već zaštitnički nastrojena prema sestri od tetke, Tru Tomson. Na fotografiji koju je podelila Kim sa svojim fanovima, Čikago I Tru slobodno vreme provode zajedno. Ovaj intiman trenutak mnoge je raznežio, a osmeh i pažnja ovih beba svakoga je oduševio.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

U međuvremenu, Kajli Džener , najmlađa mama iz klana Kardašijan-Džener, zabeležila je trenutak u kome njena ćerka Stormi igra uz muziku, dok je u maminom naručju. Izgleda da uživaju u kvalitetnom majka-ćerka vremenu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

 

I kao vrhunac prethodnog vikenda jeste fotografija koju je podelila Kloi Kardašijan, koja je neverovatnom brzinom postala viralna. Svako je video ovaj neverovatan porodičan trenutak u kome se Kloi, Tru i baka Kris zabavljaju u bazenu. Tri generacije žena na jednoj fotograifji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Iako bebe Kardašijan-Džener još uvek ne koriste društvene mreže, to ne znači da na njima ne vladaju.

 

 

makonda-tracker