surovo

Ispod časti mi je da govorim o polusvetu poput Slobe i Kije: Jelena Karleuša otkrila šta misli o rijaliti programima i zašto se nikad ne bi pomirila sa Cecom

0

Pevačica redovno komentariše trenutna dešavanja u Srbiji i na srpskoj muzičkoj sceni, pa je i ovog puta odlučila da iznese svoje mišljenje o rijaliti programima i ljubimcima srpske javnosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Eto u Kini ne postoji rijaliti programi.


- Tamo nema ni interneta, ni Instagrama, ni Tvitera, a druga su ekonomija na svetu. Možda bi trebalo malo da se ugledamo na njih.


Šta se zaista dogodilo između tebe i Ace Lukasa?


- To što on nije deo 'Zvezda Granda' nema veze sa mnom. Meni je žao što nije član ove sezone. Smatram da smo njegovim nepristankom dosta toga izgubili jer novi format bi mu se veoma dopao.

 

Spekuliše se da te je smrtno uvredio.


- Mi jesmo zaratili pred kraj sezone, ali to se dešavalo mnogo puta. Bilo je i gorih svađa. Ja sam njemu prelazila bukvalno preko svega.

 

Po koju cenu bi se pomirila sa Cecom Ražnatović?


- Sa svima bih se pomirila, ali sa njom ne. Neke stvari nemaju veze sa svađom. Aca i ja se svađamo, i ja sam već zaboravila to. Postoje neke stvari koje se ne opraštaju, to u našem slučaju definitivno nije svađa.

 

 

makonda-tracker