zaćutaće mnogi

Ko sumnja u ovu ljubav, treba da se dobro zapita: Posle ovog dokaza Mirko i Dragana Gavrić neće morati nikome da polažu račune! (VIDEO)

0

Veliki rijaliti "Zadruga 2" je počeo pre samo nekoliko dana, a prašina je već podignuta

foto: Youtube/printscreen
foto: Youtube/printscreen

 

Kako je i sam vlasnik ružičaste televizije, Željko Mitrović najavio, u drugu sezonu "Zadruge" ući će ljudi iz različitih društvenih miljea. Budući da veliki rijaliti broji oko 50 učesnika, teško je bilo izbeći određene sukobe na raznim nivoima.

 

Pored ostalih u rijaliti je odlučio da uđe novinar Mirko Gavrić koga je prelepa supruga Dragana ispratila na vrlo emotivan način.

 

Dragana je, inače, naša poznata muzička zvezda sa neverovartnim vokalnim sposobnostima, a o suprugu ima samo reči hvale i dodaje da nema sumnje da bi mogla da mu se desi emotivna afera pred auditorijumom.

 

Dok je Mirko odgovarao na pitanja novinara, pojedini učesnici rijalitija neprestano su dobacivali i iznosili svoje pretpostavke apropo njegovog seksualnog opredeljenja, što je Gavrić oštro demantovao.

 

Takođe, Mirko je pomenuo i bivše učesnike prve sezone, rekavši da je očevidac dogovora i strategije Kije Kockar i Slobe Radanovića. Naime, Gavrić tvrdi da poseduje snimak njihovog dogovora gde Kija Slobu upućuje da bude otvoren prema ženama i da će mu sve oprostiti osim zaljubljivanja.

 

U rijalitiju je nakon ove izjave nastala potpuna pometnja, a onda su Mirku upućivane prozivke da je gej i da je bio u seksualnom odnosu sa Slobom.

 

Ipak, postoji snimak sa venčanja Dragane i Mirka koji su već 3 godine u srećnom braku. Ovo slavlje uveličali su  Sloba, Luna, Ceca Ražnatović i mnoge druge poznate ličnosti. Pogledajte video, pa sami procenite:

 

 

 

makonda-tracker