dotakla je pesma

Luna u zagrljaju fudbalera plakala zbog Slobe: Ovo mi je ON POSVETIO! (VIDEO)

0

Luna Đogani ne može da sakrije koliko joj u "Zadruzi 2" nedostaje Sloba Radanović, pa je zaplakala pred svima, ali jedan zadrugar se potrudio da joj obriše suze sa lica.

foto: Screenshot
foto: Screenshot

Naime, povodom 30. rođendana Davida Dragojevića, Veliki šef je priredio za zadrugare žurku. Kako je vreme odmicalo, atmosfera je bila sve bolja i bolja, a dok su stanari Bele kuće uživali uz priređen repertoar, jedan od trenutaka bio je jako emotivan za Lunu Đogani.

 

Očigledno da ju je podsetio na Slobu Radanovića, sa kojim je u prethodnoj sezoni rijalitija "Zadruga" bila u emotivnoj vezi.

 

Sloba joj je često pevao pesmu "Nema me" koja je postala njena omiljena, pa očigledno da sada u njoj budi posebne emocije.

 

foto: Screenshot

Kako se ovaj hit našao na sinoćnom repertoraru, Đoganijevu su sustigle emocije, pa je čak i zaplakala. Svi zadrugari su primetili Luninu promenu raspoloženja, a Lazar Jeremić, koji se od nje nije odvajao celo veče joj je pružio najveću podršku i sve vreme je grlio i nije dopuštao da bude neraspoložena i razmišlja o Slobi.

 

- Ovo je on meni posvetio. To je on meni pevao - rekla je Luna, dok su ostali pokušavali da je nasmeju i da je nagovore da se vrati veselju

 

 

makonda-tracker