čestitke

Do oltara je išla uz pesmu METALIKE u venčanici koja je sašivena pred samo venčanje: Bivša žena Čarlija Šina dala drugome svoju ruku (FOTO)

0

Intimno i ležerno.

denis ričards
denis ričardsfoto: Profimedia

Glumica i manekenka Denis Ričards i Aron Fajpers razmenili su svoje "da, uzimam" u subotu popodne na plaži u Malibuu.

 

Kako je svedok rekao za "E! News" sama ceremonija venčanja bila je i snimljena za sledeću sezonu "Prave domaćine Beverli Hilsa", u kojoj se Ričardsova pridužila ovom rijalitiju poslednja.

 

Dizajner Mark Zunino je podelio na Instagramu fotografiju kako pozira sa mladom. Ako je sudeći po njegovom komentaru, dizajner je imao svega 24h da dizajnira venčanicu.

 

Haljina je bila bez bratela i sa cvetovima. Prednji deo bio je kratak, a pozadi je padao do poda. Buket se sastojao iz belih i ružičastih božura.

 

Ričardsova je izgledala prirodno i prelepo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mark Zunino (@mark_zunino) on

 

Mladoženja je za ovu priliku odabrao belu lanenu košulju i farmerke. Mlada je do oltara hodala uz pesmu Metalike "Unforgiven".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared) on

Dok su stajali ispred cveća složenog u oblik srca, mladenci su razmenili svoje zavete pred porodicom i najbližim prijateljima. Na kraju ceremonije razmenili su dug poljubac.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Real Housewives (@realhousewives_2018) on

 

Njih dvoje u vezi su od 2017. godine, a njihova veridba javnosti je postala poznata pre samo nekoliko dana. Izvor je rekao da su zapravo vereni još od januara.

 

 

makonda-tracker