sinonim herojstva

Serena Vilijams prilikom porođaja vodila borbu za život: Uz ovaj snimak sada mnogi plaču (VIDEO)

1

Snimak je pstavio suprug uz još emotivniju poruku koja i najtvrđa srca slama

serena vilijams
serena vilijamsfoto: Profimedia

 

Borba za titulu US Opena bi možda nekada delovala nesavladivo Sereni Vilijams. Međutim, otkad je postala majka, svaka borba i njenog ugla deluje laka kao pero.

 

Kako i ne bi kada je Serena Vilijams prilikom porođaja vodila tešku borbu za život. I šest nedelja nakon porođaja bila je prikovana za krevet, a otkrila je za „Vog“, da je sve krenulo nizbrdo nakon što je rodila ćerkicu Olimpiju carskim rezom, pre vremena. Često je osećala nedostatak daha, a sa hroničnim problemima sa plućnom embolijom, otišla je u bolnicu na pregled, da bi se ustanovilo da ima i ugruške u krvi.

 

Serena je imala dosta uspona i padova u karijeri od porođaja. Imala je i emotivne trenutke zbog kojih su žene širom sveta s knedlom u grlu gledale mečeve poput onog kada je 10 meseci od porođaja izašla na teren - zbog svih mama sveta.

 

Javnost je iznenadila i podatkom da je prestala da doji da bi mogla da skine višak kilograma nastao u trudnoći. I zbog toga je baš niko nije osuđivao, što je potpuno neočekivano i vrlo prijatno iznenađenje.

 

Imala je dramu i zbog sportske opreme koju je birala u poslednje vreme.

Ipak, jedna drama je jedina bila vredna pažnje i na svu sreću, okončana je potpuno srećno. Ta drama bila je borba za dete, a njen suprug Aleksis Ohanian postavio je emotivan snimak inspirisan svojom borbenom suprugom.

 

Borila se za svoj život, za naše dete, za priznanja, za jednake plate, za prava žena. Ona nikada ne odustaje. Ona je najstrastvenija i najinspirativnija osoba koju poznajem. Ovaj video sadrži snimke od poslednjih godinu dana. Pomozite mi da ga i ona vidi. Volim te Serena -napisao je njen suprug.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexis Ohanian Sr. (@alexisohanian) on

 

Emotivan snimak u kombinaciji sa ovako snažnom porukom odjeknuo je na Instagramu.

 

- Serena, hvala što si ženama pokazala kako hrabrost izgleda i na terenu i van njega! Ti si večita inspiracija - slažu se svi na Instagramu.

 

 

makonda-tracker