još samo malo

Važi za najvećeg šmekera na muzičkoj sceni, iako su ga žene ostavljale zbog kolega, a on "skinuo" devojku rođenom sinu: Brajan Feri večeras nastupa u Beogradu

0

Britanska muzička legenda večeras nastupa u Štark areni, gde će publika biti u prilici da uživa u hitovima iz njegovog bogatog repertoara. Pred koncert u Areni, Brajan Feri posetio je Narodni muzej.

Brajan Feri
Brajan Ferifoto: Profimedia

Brajan Feri je jedan od najinovativnijih i najuticajnijih pevača i liričara u istoriji pop muzike, sa originalnom vokalnom briljantnošću i elegancijom koja oduzima dah.

 

Od prvih snimaka sa grupom „Roksi mjuzik“ početkom 1970, Brajan Feri se istakao kao jedinstvena muzička pojava, a u svojoj dugoj karijeri, izdao je 15 albuma od kojih su mnogi dosegli platinaste tiraže.

 

Šarmer za sve generacije, Feri, će večeras u Štark Areni izvesti klasične hitove iz njegovog solo repertoara i diskografije grupe Roxy music, među kojima su Let's Stick Together, Slave to Love, Don't Stop The Dance, Kiss and Tell, Love Is The Drug, These Foolish Things, Price of Love, I Put a Spell on You...

 

Pročitajte njegovu fantastične životne priče:

 

 

Feri je neposredno pred koncert posetio Narodni muzej u Beogradu, što je oduševilo njegove fanove u Srbiji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by National museum in Belgrade (@narodnimuzej) on

 

makonda-tracker