iskreno

Dragana Mićalović o uticaju posla na privatan život: Glumci se toliko sažive sa ulogom lekara da prepoznaju simptome nekih bolesti

2

Evo šta Dragana i Milica misle o tome..

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Povodom početka druge sezone serije "Urgentni centar", koja sa emitovanjem počinje od 17. septembra na Prvoj televiziji, dve lepe glumice odlučile su da podele ponešto i sa svojim gledaocima.

 

Dragana Mićalović opisuje svoj lik u seriji kao mladu buntovnicu, po imenu Petra, koja ima problem sa autoritetima, ali je na kraju svi vole, i uvek kaže ono što misli. Tokom serije ima jednu ljubav, koja je neočekivana koliko gledaocima, toliko i njoj.

 

Milica Janketić u ulozi glavne medicinke sestre, opisuje sebe kao mladu, posvećenu, vrednu, pravoljubičnu, previše osećajnu i empatičnu. Kao glavna sestra ima nekoliko ljubavnih priča, dok je jedna u kojoj je sa Bosiljčićem praćena od početka do kraja.

 

Obe smatraju da im je priprema ove serije bila dosta poučna što se tiče sopstvenog privatnog života, kao i da su se neki glumci do te mere saživeli sa ulogom lekara da umeju da prepoznaju simptome bolova.

 

U kom će se pravcu razvijati ostatak serije, i da li ima ljubavu između lekara i medicinskih sestara? Šta vi mislite o tome?

 

 

makonda-tracker