uspeh

Anastasija Ražnatović o životu koji je svima dostupan: Više nisam samo Cecina ćerka, sada imam ZANIMANJE!

6

Odlučila je da sama krene svojim putem.

anastasija i ceca ražnatović
anastasija i ceca ražnatovićfoto: Damir Dervišagić

Pevačica Anastasija Ražnatović gostovala je danas u jutarnjem programu kod Jovane i Srđana i tom prilikom ispričala o svom pojavljivanju u javnosti od malena kao i o tome da se ne nervira zbog negativnih kometara.

Od malena sam pod budnim okom javnosti, tako da mi ništa tu nije novo. Ništa se nije promenilo u odnosu na medije, sve je isto. Samo mi je drago što sada imam neko svoje zvanje, u smislu da sam sada pevačica, više nisam Cecina ćerka. Tako da sada imam razlog da se pojavljujem u medijima", istakla je atraktivna pevačica.

Dodala je da se više ne nervira zbog negativnih kamentara, koji su svuda oko nje.

Pa dosta puta se desilo da me nešto pogodi i iznervira, pogotovo kad su u pitanju moj brat i moja majka. Za mene manje više. Ali u poslednjih par godina sam se navikla na sve što se piše, ima i dobrih i loših strana te popularnosti, tako da se više ne obazirem na te komentare", rekla je zgodna brineta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ? A N A S T A S I J A ? (@raznatovicanastasija) on

Iako se pevači nakon izdatih pesama utrkuju da nastupaju i promovišu novi singl, Anastasija je otkrila da ne žuri sa tim, već da hoće da se usavršava i u međuvremenu radi na drugom singlu.

Nisam želela da bombardujem ljude svojim pojavljivanjem u medijima. Smatram ako je pesma kvalitetna svakako će se slušati i bez mog pojavljivanja. Tako da nije da nisam spremna da nastupam, već sam želela da pesma zaživi sama od sebe. U međuvremenu se trudim da radim na sebi, i psihički i fizički", ispričala je Anastasija.

Nastavila je:

A što se pevanja tiče, svakako sam mislila, iako eto imam taj talenat, nikad nije dosta usavršavanja. Tako da planiram da uzmem neke časove pevanja, da mi neko tu pokaže nešto malo više", istakla je i dodala da ne žuri sa novim singlom.

 

makonda-tracker