Glossy PRIČA NEDELJE

Aleksandra i Filip Živojinović: Jedva čekamo da ZAGRLIMO SINA

0

Atraktivna pevačica i uspešni sportski menadžer pre nekoliko dana saznali su pol bebe koju čekaju, pa dok uživaju u letovanju na Jamajci, već maštaju o prvim danima sa svojim naslednikom

foto: Andrija Damjanović
foto: Andrija Damjanović

Kada je pre dva meseca saznala da je u drugom stanju, pevačica Aleksandra Živojinović i njen suprug Filip nisu mogli da sakriju sreću i oduševljenje. Radosne vesti najpre su podelili sa članovima najuže porodice i kumovima, a onda i sa bliskim prijateljima koji su im poželeli sve najlepše. Supružnici, koji su se 21. juna u Beogradu jedno drugome zakleli na večnu ljubav, nedavno su saznali i pol bebe.

 

U porodicu Živojinović stiže prvo unuče, i to muško, što je bračni par posebno raznežilo. Pevačica, koja je inače jedinica, zaplakala je kada su joj lekari saopštili da će roditi dečaka, a radost zbog toga nije skrivao ni njen životni saputnik.

 

Budući roditelji su, otkako su saznali za radosne vesti, sve podredili dolasku bebe na svet. Njih dvoje već sada misle na svaki detalj, pa će se Aleksandra krajem januara, kada joj je termin, poroditi u Majamiju.

 

Takođe, pevačica i sportski menadžer već razmišljaju i o preuređenju porodičnog doma na Floridi, gde Lepa Brena i njen suprug Boba Živojinović imaju velelepnu vilu.

 

I dok s nestrpljenjem iščekuju najsrećniji trenutak u životu, pevačica i njen izabranik uživaju punim plućima. Poslednjih deset dana borave na Jamajci, gde su zajedno sa Bobom i Brenom prošle nedelje prisustvovali raskošnom venčanju srpskog biznismena Ljubiše Krstajića i dizajnerke Ane Popović.

 

Međutim, boravak na karipskom ostrvu i te kako im prija, pa su odlučili da tamo nastave sa letovanjem. Idilu upotpunjavaju šetnjom peščanim plažama, kupanjem i večerama u luksuznim restoranima.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker