Nikolina Pišek: Nemamo vremena za svađu

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

ZVONKO

08-02-2011 13:25h
PEDJA NE BIH SE JA SA TOBOM SLOZIO STO SE TICE SEVERINE I NIKOLINE. DOZVOLI DA JA NESTO KOMENTIRAM. JA SAM HRVAT ALI ZIVIM U SRBIJI. SRPKINJE SU CAK JEDNE OD NAJLJEPSIH ZENA NA SVIJETU A KAMOLI NA BALKANU. OKEJ, NASE HRVATICE SU TAKODJER LIJEPE. I DEFINITVNO SU LJEPSE OD NJEMICA, FRANCUSKINJA ITD., ALI NISU LJEPSE OD SRPKINJA. BAR NE MENI. NIKAD! A VJERUJ I MNOGI HRVATI ILI BILO KOJI DRUGO MUSKARCI, INOZEMNIH ZEMALJA BIH SE SLOZILI SA MNOM. ALI TO JE STVAR UKUSA, NE. I TO MNOGI ZNAJU SAMO NE ZELE DA PRIZNAJU. BLA BLA! NIJE NI VAZNO. SLAZEM SA CORLEONE STO SE TICE SEVERINE I NIKOLINE. NIJEDNA OD NJIH I NISU NESTO LIJEPE, SAMO SU PRIVLACNE, ZRACE. OBE SU TAKODJER DOBRO IZOPERIRANE UMJETNE LUTKE. ODRVATNO! POZZ ZA STORY!

CORLEONE

06-02-2011 20:20h
SVI NESTO KOMENTARISU KAKO SE HRVATICE MUVAJU SA ZGODNIM SRBIMA. KAD ONO NAISLE NA NAJRUZNIJE SRBE! KOJI ABSURD! NIKOLINA I SEVE I NEMOGU DA NADJU BOLJE OD SEBE. POZZZ STORYJU IZ BERLINA!

GIRL LOOKS GOOD

10-02-2011 21:48h
Takodjer i meni je Ceca najljepsa, najkarizmaticnija i najbolja pjevacica na nasoj estradi, kaj se tice cijele bivse Jugoslavije. Pozzz za Story!

GOOD LOOKING GUY-CRO

08-02-2011 13:32h
PO MENI JE CECA RAZNATOVIC NAJLJEPSA I NAJSEKSPILNIJA-KARIZMATICNIJA ZENA NA BALKANU! TAKODJER SE JE I ONA OPERIRALA ALI NE DRASTICNO. CECA JE PRIJE OPERACIJA PRELIJEPO IZGLEDALA. A SEVE I NIKOLINA NISU. OBJE SU MI TOTALNA KATASTROFA! SAMO STO SEVE POSJEDUJE NEKU VRSTU SEKSIPILA I KARIZME-PA NORMALNO KAD JE POLA SRPKINJA I POLA HRVATICA.)) NIKOLINA MI JE BEZVEZE, PUSTA ZENSKA. POZZZ STORYJU!

bojana

08-02-2011 18:50h
pa nije ni čudno što je ovaj Matija izabrao Nikolinu Pišek, žena izgleda savršeno, a on hoće reprezentativnu žensku pored sebe, pa neće valjda mene izabrati...

pedja

07-02-2011 11:11h
Šteta Corleone što nisu se zaljubile u tebe,sigurno si zgodan i lijep ko većina Nijemaca i Engleza! Bio sam obišao i Berlin,Minhen i London i samo mogu reći,da ružnijih ljudi u svom životu nisam vidio,a dotična Nikolina i Sevka su mis svijeta za sve žene zapadne Evrope! Pozdrav iz Hrvatske.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: