Nikolina Pišek: Nemamo vremena za svađu

Hrvatska voditeljka Nikolina Pišek priča objašnjava kako neguje svoju tromesečnu romansu na daljinu sa biznismenom Matijom Ćorkovićem
6
1 / 3 Foto: Vladimir Šporčić

Lepa voditeljka Nikolina Pišek (34) više ne krije svoju romansu sa biznismenom iz Berlina Matijom Ćorkovićem (32) koju su otpočeli pre tri meseca. Njih dvoje pojavili su se u beogradskom klubu Molokini gde je zanosna Hrvatica snimala spot za duetsku pesmu Idemo do mene sa pop pevačem Sašom Kovačevićem. Ćorković i Pišekova za sada održavaju ljubavni odnos na daljinu i ne razmatraju mogućnost zajedničkog života.

- Naša veza na daljinu ima svojih prednosti i mana, a najvažnije je to što ne uspevamo da se posvađamo jer nismo non-stop zajedno - kaže Nikolina, i otkriva kako joj je u vezi sa Matijom.

- Da mi nije lepo u vezi sa Matijom, ne bih sa njim ni bila. Nisam osoba koja će se zlopatiti sa nekim samo da bi naše fotografije u novinama bile lepe - priča Nikolina koja za sada ne želi da najavljuje venčanje, ali ni zajednički život.

- Nikada nisam bila sklona bombastičnim najavama veridbi, venčanja, zajedničkog života jer sam sujeverna po tom pitanju i bojim se da će se neke stvari izjaloviti ako ih planiram ili najavljujem. Veoma sam spontana i kod mene će se nešto dogoditi u trenutku kad se najmanje očekuje, ili se neće dogoditi nikad. Ipak, volim da se sve dešava prema trenutnom impulsu - iskrena je lepa Nikolina koja sa svojim voljenim sve češće posećuje srpsku prestonicu, pa su i Novu godinu proslavili u beogradskom Sava centru.

- Imala sam plan da otputujem na neku daleku destinaciju, ali sam od toga odustala zbog ubrzanog prednovogodišnjeg radnog tempa. Tek nakon dočeka u Beogradu otišli smo na dvonedeljno proputovanje Evropom - kaže Pišekova koja je nakon angažmana u duetskoj pesmi sa Kovačevićem dobila ponudu da peva u jednoj operskoj predstavi.

- Ne snalazim se u popu i roku, ali sam sigurna da ću se odlično snaći u operi - kroz smeh će Nikolina koja je Matiju, suvlasnika berlinskog restorana Lagano, upoznala pre više od godinu dana u Beogradu na četvrtom rođendanu magazina Story. Posle žurke, koja je tada upriličena u novobeogradskom poslovnom centru Airport City oboje su završili na after partyju u klubu Stefan Braun gde je Nikolini društvo pravio tadašnji dečko, vicešampion sveta u ronjenju na dah, Kristijan Curavić (34), a Matija je bio u društvu pevača Saše Kovačevića i pokojne pevačice Ksenije Pajčin. Nikolinu i Matiju potom su spojile poslovne okolnosti, budući da je Matijina firma bila zainteresovana za sponzorstvo spota za pesmu Idemo kod mene. Međutim, umesto poslovne saradnje, među njima se rodila fatalna privlačnost pa sada uživaju u strasnoj romansi rasterećenoj svih stega.

 

Nikola Rumenić

makonda-tracker