ikona stila

DANAS PUNI 38 I IZGLEDA BOLJE NEGO IKAD: Za slavnu Bijonse godine su samo BROJ, a evo kako je izgledala na samom početku karijere! (FOTO)

0

Gazi četvrtu deceniju, a i dalje izgleda neodoljivo.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Popularna pevačica Bijonse, proslavila je svoj 38. rođendan, koja je tokom svoje karijere koja traje više od dve decenije, postala poznata ikona stila. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Bijonse ima mnogo uspeha, počevši od toga što je kreirala sopstvenu modnu liniju, House of Deréon, do toga što je sarađivala sa dizajnerima kao što je Balmain koji je kreirao njen kostim za njenu aprilsku performansu. 

 

 

A post shared by BALMAIN (@balmain) on

 

Nakon što je završila na naslovnim stranama brojnih magazina, i dalje krši barijere na tom frontu, što je dokazano njenom naslovnom stranom u septembarskom Vogu! Ne samo da je pričala sopstvenim rečima, za razliku od tradicionalnog intrevjua, ona je preuzela potpunu kreativnu kontrolu.

 

Bijonsini komadi odeće su još od kad je bila mala odisali šljokicama, ukrasima, dijamntima i šarenom obućom, koju je tada kreirala njena majka Tina Knowles, još dok je Bijonse bila u grupi pod imenom Destiny’s Child.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

 

Nakon što se sama odvojila iz te grupe 2003. godine, Bijonsin individualni stil je tek počeo da blista. Nakon odvajanja iz grupe, izdala je prvi solo album pod imenom "Dangerously in Love". 

 

Bijonsino putovanje u stilu pevačice sadrži impresivni izgled gde bi svaki mogao detaljno da se analizira i zapamtiti zbog trendova koje je postavio, razgovore i poglede koji je izazvao, kao i magazine na kojima se zadržao. 

 

 

makonda-tracker