zasenila

Ukrala svu pažnju: Slavna glumica zablistala na crvenom tepihu u Veneciji! (FOTO)

0

Poput mnogobrojnih dama iz sveta Holivuda, priliku da zablista na novom. 75. izdanju filmskog festivala u Veneciji iskoristila je i kraljica crvenih tepiha Kejt Blanšet.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Svojom pojavom uveličala je premijeru rimejka kultnog horora 'Suspiria' i filma 'Zvezda je rođena' s Bredlijem Kuperom i pevačicom Lejdi Gagom u glavnim ulogama, piše Stil.

 

 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

 

Poput Lejdi Gage, koja se na premijeri vlastitog filma u Veneciji pojavila u raskošnoj haljini od perja, slavna 49- godišnja Australijanka takođe nije odolela ovom efektnom detalju na haljini.

 

Osim uspešnom filmskom karijerom, Kejt se takođe može pohvaliti unosnim ugovorom s modnom kućom Armani u čijim se kreacijama često pojavljuje na crvenim tepisima, kao što je bio i slučaj u Veneciji.

 

Njena baršunasta haljina s V-izrezom dekoltea i detaljem perja u formi padajućih naramenica svetu je premijerno predstavljena u sklopu nadolazeće kolekcije visoke mode s potpisom Armani Prive, a jedinstvenu kreaciju Kejt je naglasila skupocenim minđušama brenda "Chopard" koje su oplemenile talasastu bob frizuru.

 

 

A post shared by De Quem é o Look? (@dequemeolook) on

 

Besprekorno izdanje s premijere filma 'Zvezda je rođena', australijska diva pokušala je da nadmaši već idućeg dana na premijeri rimejka kultnog horora 'Suspiria' iz 1977. godine.

 

Za novu adaptaciju kultnog filma italijanskog reditelja Darija Arđenta zaslužan je Italijan Luka Guadanjino koji je ove godine nominiran za Oskara zahvaljujući hvaljenoj romantičnoj drami 'Skrivena ljubav'.

 

Iako u spomenutom filmu ne glumi, Kejt je odlučila da podrži koleginice Dakotu Džonson, Tildu Svinton i Kloi Grejs Morec koje su, poput nje, prošetale crvenim tepihom u haljinama s dizajnerskim potpisom.

 

 

Kao i prethodne večeri, Kejt je ponovo odabrala crnu haljinu s potpisom "Armani Prive" koja se u odnosu na prethodni model razlikovala detaljem satena u boji šampanjca koji je prekrivao poprsje i činio dugi rukav u formi mašne na ramenima.

 

 

A post shared by Jared Wyatt (@jaredcwyatt) on

 

Modnim dodacima slavna glumica i ovaj je put pristupila minimalistički odabravši viseće munđuše s crnim detaljima uz bob frizuru s laganim talasima.

 

 

makonda-tracker