Fikcija ili stvarnost?

Bivši muž Megan Markl priprema seriju o tome kako je OSTAVLJEN zbog princa

0

Filmski producent, Trevor Engelson, sada poznatiji kao bivši muž Megan Markl, priprema seriju o kraljevskoj porodici.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kako prenose strani mediji, Trevor je u procesu stvaranja serije o tome kako je ostavljen zbog britanskog princa. U pitanju je fikcija, u kontekstu da glavni likovi nisu bazirani na Marklovoj ili Engelsonu, i zapleti neće biti isti kao u "stvarnom životu". Sitkom će se fokusirati na par koji ima decu i jedinstvenim izazovima koji se javljaju kada morate da delite starateljstvo sa britanskom kraljevskom porodicom - Marklova i Engelson nemaju zajedničku decu. Marklova i Engelson su se takođe razveli 2013. godine, mnogo pre nego što je počela da se zabavlja sa princem Harijem, te možemo reći da je serija samo

donekle inspirisana realnim događajima

 

foto: Profimedia

Zvaničan sinopsis serije je sledeći: "Razvod je težak. Deliti starateljstvo nad decom je još teže. Deliti starateljstvo sa britanskom kraljevskom porodicom kada se vaša supruga uda za princa, pod budnim okom londonskih tabloida, je nova dimenzija." Još uvek neimenovanu seriju će producirati Deni Zuker, producent serije "Modern Family", Džejk Kasdan, producent serije "New Girl" i Den Fera, producent "The Shannara Chronicles".

 

Serija je inspirisana razgovorom Engelsona i Fere, dok su pričali o tome šta bi bilo da je Engelson zaista imao decu sa Marklovom, te kako bi morao u tom slučaju da deli starateljstvo sa britanskom kraljevskom porodicom.

 

 

makonda-tracker