novi detalji istrage

Dušica Jakovljević nakon traume koju je preživela: Nikome NIŠTA nisam skrivila da bi mi se OVO DESILO!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

japaja

04-09-2018 00:08h
njoj je kao i njenom gazdi normalan posao kojim se bave.
Mozda je normalan i vlasti a i pocniocima. Ali ne moze da kaze da nije nista skrivila.
Deo je lanca koji pogubno deluje na gradjane je zaposeo ne samo tv kanal koji mozes da preskocis vec sve medije u Srbiji sa posebnim zadatkom.
Nikom ko je prisutan u tome ne zelimo dobro jer niko normalan se takvim stvarima ne bi ni bavio.
2.Nisu Tebe digli u vazduh (na zalost) vec dzip i to ne Tvoj
3. Svi su se cudili da neko tako .............. bude toliko forsiran kao voditelj pa su zakljucili da je to moguće samo preko one stvari pa racunajte i onog ko vas vam gura i izdrzava u SVOJ uski krug .Bilo bi posteno i prema njemu.Govorite u mnozini.

Mare

04-09-2018 07:58h
Imas dvoje dece i nadjes kriminalca za novog decka....to samo pokazuje koliko volis svoju decu....jadno!

Društvo

04-09-2018 08:33h
Čim si u društvu kriminalaca,kriva si!

Mira

05-09-2018 10:50h
Gospodjo, gde ste radili 20 godina i ako ste radili u novinarstvu,moram priznati da ste jako,jako dobro zaradjivali da bi kupili ovakav džip? Tek sada brinete o deci, pa šta ste tražili 4 godine sa Jovanom Aleksićem, koji se bavi sa čim se bavi. Zar niste brinuli o deci dok ste živeli sa njim i dok nije napustio zemlju. Dušice, ovo što smo čitali ovih dana, pa niko vas neće podržati.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: