novi detalji istrage

Dušica Jakovljević nakon traume koju je preživela: Nikome NIŠTA nisam skrivila da bi mi se OVO DESILO!

4

Policija je uzela snimke nadzornih kamera iz Ulice Ljutice Bogdana 2 za koje se veruje da su snimile trenutak eksplozije automobila koji je koristila Dušica Jakovljević, voditeljka “Pinka”, kao i samog bombaša.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Prema nezvaničnim saznanjima, inspektori MUP-a koji rade na rasvetljavanju tog slučaja, juče su se nakon uviđaja na mestu eksplozije uputili u stan predsednika skupštine stanara zgrade u Ljutice Bogdana 2, piše Blic.

 

Od njega su tražili i dobili snimke koje su kamere napravile u subotu ujutru kada je stanare ove zgrade oko 8.30 ujutru prenerazila razorna eksplozija u kojoj je potpuno uništen “džip” u vlasništvu Beograđanina Dragana Milića.

 

Milićevo vozilo su, kao što smo pisali, koristili Dušica i njen dečko Jovan Aleksić.

 

- Policija je uzela snimke na kojima je zabeleženo kretanje ljudi pre i posle eksplozije, kao i sama detonacija. Kamere se nalaze na ulazu u zgradu i veruje se da su snimile bombaša koji je odgovoran za brutalni napad. Te kamere, navodno, pokrivaju i deo parkinga na kom je došlo do eksplozije pa bi snimci zato mogli biti i te kako upotrebljivi - kaže za Blic izvor upoznat sa slučajem.

 

foto: Kurir

Sama voditeljka “Pinka” ne veruje da je bomba bila njoj namenjena, a u to da je ona bila meta napada ne veruje ni policija. Umesto toga, inspektori ispituju saznanja da je meta paklene mašine bio njen dečko Jovan Aleksić.


Voditeljka Dušica Jakovljević juče je, nakon traume koju je preživela, ipak smogla snage da za “Blic” kaže svoja saznanja o brutalnom napadu.

 

- Pokušavam da se oporavim od svega. Nije da mi je lako, ali moram da guram - rekla je voditeljka.

 

Iako je policiji prijavila da je dobijala pretnje, ne zna šta bi mogao biti motiv napada.

 

- Nikome ništa nisam skrivila da bi mi bilo šta ovog tipa uradio. Iz tog razloga nisam uplašena. Verujem u nadležne organe i nadam se da će se sve završiti dobro. Ne želim uopšte mnogo da pričam o svemu jer je istraga u toku - ispričala je Dušica Jakovljević kroz suze za “Blic”.

 

 

makonda-tracker