nije milica

Željko Mitrović poslao emotivnu poruku: Ovo je moje životno delo, palata koju sam sagradio posvećena je NAJBITNIJOJ ŽENI u mom životu!

22

Zadruga 2 je projekat koji jew koštao i truda i novaca, a autor iznosi detalje.

Želko mitrović
Želko mitrovićfoto: Zorana Jeftić

Jedna od najlepših građevina u ovom delu Evrope, sa četiri kupole od kojih jedna dostiže čak 40 metara visine, nalazi se u kneževini “Zadruge 2”, a čelni čovek televizije “Pink“ i tvorac ovog svojevrsnog Imaginarijuma otkriva da ta palata za njega ima emotivnu vrednost, te nosi ime po ženi koja mu celog života daje vetar u leđa za sve uspehe koje je ostvario, a sa novim projektom i te kako premašuju okvire medijskog neba naše zemlje.

 

Centralna palata izgrađena je u stilu neoklasicizma i završena je protekle subote tačno u 22.25 kada je uspešno podignuta završna, četvrta kupola na 40 metara visine.

 

Dok je više od šest meseci radio na "Zadruzi 2" Željko Mitrović je do detalja pazio na svaki segment imanja koje će se dosta razlikovati od prve sezone. Razmišljao je šta je to što bi ovom velelepnom posedu donelo posebnost i tada mu je na pamet pala palata u kojoj će se odvijati najviše aktivnosti učesnika i koja predstavlja najbitniji deo imanja.

 

Upravo zbog toga tu palatu neviđene lepote i arhitektonske vrednosti posvetio je svojoj majci Mileniji, što je potvrdio za magazin “Scena”.

 

Mi smo lideri u regionu već 24 godine. Imamo odgovornost prema svojim gledaocima da im stečenim iskustvom i zrelošću ponudimo nešto novo. “Zadruga 2” je moje životno delo i kao takvo zaslužuje i posvetu najvažnijeg i najskupljeg objekta mojoj majci Mileniji po kojoj sam nazvao centralnu građevinu - kaže za “Scenu“ Željko Mitrović.

željko i majka milenija
željko i majka milenijafoto: Damir Dervišagić

 

Čelni čovek televizije “Pink“, tvorac “Zadruge“ i čovek koji iza sebe ima višedecenisjko iskustvo u televizijskim formatima često je isticao u javnosti da je majka bila uz njega tokom cele karjere kao podrška, te je upravo na ovaj način želeo da joj se oduži.

 

 

makonda-tracker