hrabra

Pred sam ulazak u Zadrugu 2, Luna Đogani PRIZNALA ono što bi se malo ko USUDIO: Kada TO kažeš ovde, svi misle da si LUD!

0

Pred ulazak u rijaliti "Zadruga 2" Luna Đogani javnost je zaprepastila hrabrim priznanjem

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Luna Đogani je potvrdila da uskoro ulazi u rijaliti "Zadruga 2", a potom sve iznenadila kada je gostujući u emisiji "Kontravizija" rekla da pije lekove koje joj je prepisao psihijatar.

 

- Tačno je da idem kod psihijatra, ali to je sasvim normalna stvar. Ovde kod nas kada to kažeš svi misle da si lud, ali zapravo bi trebalo da ide kod psihijatra svako ko ne može sam da se izbori sa problemima - iznela je svoje mišljenje dizajnerka, pa dodala da pije i lekove.

 

Đoganijeva se dotakla brojnih tema koje interesuju sve one koji su je pomno pratili u "Zadruzi", a to se, pre svega, odnosilo na Slobodana Radanovića.

 

- Nismo u kontaktu. Čujemo se samo ukoliko bude objavljena neka izjava koja nije tačna. I čuli smo se oko odlaska na suđenje - prisetila se Đoganijeva nedavnog poziva za sud povodom nasilja koje je izvršila nad svojim emotivnim izabranikom u rijalitiju pa dodala:

 

- Još uvek nemam dečka jer sam, moram to da priznam, emotivno ranjena. Nisam spremna za bilo šta ozbiljno, ali opet se nadam novoj ljubavi - priznala je Luna Đogani.

 

 

makonda-tracker