iznenadna pojava

U naručje me uzmi Slađana... Ko je zapravo Senidah, koja je zaludela ceo region?

0

Veliki je put prešla od 2010. do 2018. godine.

senidah
senidahfoto: Printscreen/Instagram/Senidah

Senida Hajdarpašić ili najpoznatija po svom pseudonimu Senidah pesmom "Slađana" uspela je da ujedini čitav region, podigne publiku na noge i izbriše sve predrasude koje postoje.

 

Senida je rođenda 9. aprila 1985. godine i Ljubljani. Prvi singl "Pustinjom" izdala je davne 2010. godine, a ubrzo nakon toga se pridružila grupi MUFF, sa kojom je 2012. izdala "Naj sije v očeh", koji je bio hit godine u Sloveniji.

 

 

? now that's a #majorthrowback

A post shared by Senidah (@senida_h) on

Iako se skoro člitavu deceniju bavi muzikom, njena solo karijera krenula je uzlaznom putanjom pesmom "Slađana", koja je neverovatnom brzinom dospela na prvo mesto svih top lista. Vrlo brzo zavolelo ju je ceo region, a svaka mlada osoba imala je u telefonu njen sinlg.

 

Nekoliko puta je Senidah komentarisala u medijima da je želela da ovim tekstom pošalje važnu poruku svim devojkama koje su same i koje su željne ljubavi.

 

 

???@anjamedle

A post shared by Senidah (@senida_h) on

Budući da se čitavog života druži sa različitim ljudima iz bivše Jugoslavije, Senidah je uspela da ostvari nešto što možda i nije planirala - da nje muzika poveže čitav region.

 

Uz neobičan stil oblačenja, koja često podseća na stil osamdesetih i devedesetih, ova R'n'B pevačica pleni neverovatnom energijom, a publika je i njen drugi singl "Belo" ispratila sa istim ovacijama i milionskim pregledima.

 

 

makonda-tracker