dirljivo

Kasnim, zagoreo mi je tost, stvarno sam NAJGORA MAJKA na svetu: Sin popularne glumice pružio joj je NAJBOLJU PODRŠU koju trudnica može dobiti (FOTO)

0

Kada imate težak dan, budite srećne što imate dete.

hilari daf sa sinom
hilari daf sa sinomfoto: Profimedia

Hilari Daf dobila je pravi kompliment u trenutku kada joj je bas bio potreban, i to od svog sina.

 

Ova tridesetogodišnja glumica, koja trenutno očekuje svoje drugo dete, otkrila je neke intimne detalje svog roditeljstva u intervjuu za "InStyle", dokazujući da i poznate ličnosti imaju one "ništa mi ne ide" trenutke.

 

Posebno je istakla jedno neverovatno jutro kada je bila sama sa svojim šestogodišnjim sinom, Lukom.

On je zaista sladak, osećajan dečak. Podeliću nešto sa vama, nešto što se desilo prošle godine. Dok sam snimala seriju "Mlađa" u Njujorku četiri meseca, trudila sam se da svakog vikenda odlazim kući da bih ga videla zato što je on išao u školu.", rekla je Hilari.

 

My sweet sweet boy. Oh the adventures we’ve had ?

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff) on

 

Desilo to da sam bila kod kuće u petak ili ponedeljak, spremala sam jaja. Bilo je jedno od onih jutra kada sve što može krene loše, a ja sam kasnila. Tost mi je izgoreo, ja mislim tri parčeta zaredom. On je završavao domaći, bilo je nepodnošljivo, a ja sam rekla: 'O, moj Bože, ništa mi ne ide, užasna sam', i to sam rekla naglas."

Luka je reagovao na jedan poseban način.

Rekao mi je: 'Nisi užasna, ti si najbolja mama. Radiš sve najbolje što možeš. Ja zaista volim zagoreo tost', na sta sam mu ja rekla da je on najslađe dete koje postoji i da ne znam šta sam to u životu uradila pa sam zaslužila takvo dete", rekla je Hilari.

Glumica je dodala da njen sin zaista bude jako dobar prema njoj. Zna da mu majka nikada ne bi dozvolila da sam kaže tako nešto za sebe.

 

 

Hilari i njen dečko Metju Koma očekuju devojčicu u bliskoj bduućnosti, a Luka je posebno uzbuđen zbog sestre koju će dobiti.

Mislim da je jako uzbuđen. Nas dvoje smo bili sami šest godina, tako da će ovo biti velika promena. Snimala sam u Njujorku, tako da sam sačekala malo pre nego što sam mu saopštila ove vesti. On je jako dobro dete i ima jako nežnu dušu, tako da znam da će se divno slagati sa bebom", objašnjava uzbuđena mama.

 

 

makonda-tracker