za primer

Iako je u šoubiznisu, njihova veza godinama opstaje: Buba Koreli poslao NAJEMOTIVNIJU poruku svojoj devojci! (FOTO)

0

Nećete verovati koliko je reper romantičan!

buba koreli
buba korelifoto: Glossy.rs

 

Otkako su se Buba Koreli i Jala Brat pojavili na sceni oni ruše predrasude o tome da je nemoguće imati zdravu i skladnu vezu ako ste deo šoubiznisa.

 

Decenijama smo svedoci toga da su bračne, prijateljske i ljubavne veze između kolega osuđene na propast, ali to nije bio slučaj i sa njima. Buba Corelli i Jala brat su bili onaj retko pozitivni primer, da ukoliko ima ljubavi svi se problemi mogu prevazići.

 

Reperi Jala Brat i Buba Koreli koji prave hitove za veliki deo estrade i čiji spotovi imaju milionske preglede na YouTube-u, otkrili su jednom prilikom da su u dugim i srećnim vezama.

 

Buba je sa svojom izabranicom Jasminom čak devet godina, a poznaje je još iz srednjoškolskih dana.

 

 

A post shared by Cora (@bubacorelli) on

 

Koliki je Buba romantičar pokazao je i pre nekoliko dana kada je svojoj dragoj čestitao rođendan na divan način, posvetivši joj krajnje emotivnu poruku.

 

Moja smeđooka djevojčice, osmijehu mog lica, ljepoto svakog jutra... Hvala ti za svaki trenutak koji smo proveli skupa, za svaki zagrljaj i bezuslovnu podršku. Najbolja si žena na svijetu i najbolji dar od Boga! Danas je tvoj dan... na današnji dan prije 28 godina se rodilo jedno malo, lijepo i dobro stvorenje koje je danas samo nečiji zivot. Ako imam pravo na jednu zelju, onda želim te tu uz sebe zauvijek, da ti glava bude na mom ramenu i da osjetim svaki otkucaj tvog srca. Ti si dokaz da je smisao zivota opipljiv... - napisao je Buba uz Aninu fotku na dan njenog rođendana.

 

A post shared by Cora (@bubacorelli) on

 

 

makonda-tracker