zavodnik bez granica

24 godine mlađa: Ben Aflek utehu, posle bolesti zavisnosti, našao u naručju manekenke

0

Jedan od najpoželjnijih holivudskih glumaca nakon problema sa zavisnošću i razvoda braka sa Dženifer Garner vraća se na ljubavnu scenu u maniru pravog zavodnika

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Holivudski glumac je prošlo leto izlazio sa poznatom producentkinjom Lindzi Šukus, koja mu je navodno bila ljubavnica još dok je bio u braku s Dženifer Garner. Međutim izgleda kako ta ljubav nije dugo trajala jer Ben Aflek sada ljubi mlađanu manekenku Šaunu Sekston, prenosi Stil.

 

Jedan od najpoželjnijih holivudskih glumaca nakon problema sa zavisnošću i razvoda braka sa Dženifer Garner vraća se na ljubavnu scenu u maniru pravog zavodnika.

 

Samo tri meseca nakon zvaničnog razvoda od Garner, s kojom je proveo dugih deset godina i dobio troje dece, Aflek je sreću pronašao u zagrljaju njujorške producentkinje Lindzi Šukus, za koju se šuškalo da mu je bila ljubavnica i mnogo ranije.

 

No izgleda kako nova ljubav nije bila dugog veka, jer je 46-godišnjak uhvaćen s mlađanom manekenkom.

 

Šauna sekston
Šauna sekstonfoto: Profimedia

 

Paparazo fotografije dokazuju kako su Aflek i 22-godišnja Šauna Sekston poslednjih nekoliko dana nerazdvojni. Mlada lepotica, koja bi mu po godinama mogla biti i ćerka, ne skida osmeh s lica. Zadovoljan je, čini se, i slavni glumac, a seksi fotografije njegove nove odabranice jasno pokazuju čime je uspela da ga osvoji.

 

 

makonda-tracker