roze...

Voditelj se obnažio: Ivan Ivanović se požalio na veliki stomak, a fanovi ga isprozivali zbog ŽENSKIH bokserica

5

Popularni voditelj objavio je svoju golišavu fotografiju, ali se nije nadao ovakvoj prozivci...

ivan ivanović
ivan ivanovićfoto: Promo

Ivan Ivanović je hteo svojim pratiocima da ulepša kraj leta tako što je konačno pokazao golo telo u kupaćem, ali nije ni sanjao da će ga zbog ovoga oštro iskritikovati.

 

Kao i svako leto, voditelj Ivan Ivanović je odmor proveo u Istri, tačnije u Rovinju, gde već tradicionalno odlazi i sa ćerkom i sa prijateljima. Iako redovno objavljuje fotografije sa mora, Ivanović se nije baš puno hvalio svojim mišićima i golišavim izdanjima, ali sada je došlo vreme i za to.

 

U svom prepoznatljivom stilu, Ivan je prokomentarisao: "Nikada neću zakopčati sako" uz hešteg "nijedan filter ne pomaže ovome", međutim, ono što su mu u komentarima najviše zamerili jeste da je obukao "ženski" šorts i da mu veličina ne odgovara.

 

"Ženski šorts nosiš", "Tek sad je Andrija Milošević bolji frajer od tebe, ali, karakter si, smršaćeš do sledećeg leta", samo su neki od komentara upućenih voditelju na račun ove fotografije.

 

 

A post shared by Ivan Ivanović (@veceivan) on

 

Iako je roze boja poslednjih godina potpuno postala potpuno prihvatljiva na muškarcima, izgleda da mnogi i dalje misle da ne bi trebalo da je nose. Kako vi komentarišete Ivanov šorts za kupanje?

 

 

makonda-tracker