praznični specijal

Novogodišnje izdanje Večeri sa Ivanom Ivanovićem: Evo šta nas sve čeka u emisiji na koju je slavni voditelj najponosniji

0

Novogodišnja emisija koja je uistinu posvećena gledoacima i ispunjavanju njihovih želja

foto: Aleksandar Krstović
foto: Aleksandar Krstović

Sada već tradicionalno, specijalno izdanje emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ proteći će u pravom prazničnom raspoloženju, sa mnogo iznenađenja, humanosti i smeha uz želju da nam 2018. bude srećnija i bolja od prethodne godine.

 

Glavne zvezde novogodišnjeg izdanja najpopularnijeg večernjeg šoua biće gledaoci i njihove iskrene i tople poruke koje su slali Ivanoviću i njegovim saradnicima. Naš popularni šoumen ove večeri ispunjava one najiskrenije i najtoplije želje svojoj vernoj publici i prema njegovim rečima, ovo je jedini novogodišnji program koji je u potpunosti posvećen gledaocima i njihovim željama. Oni su tokom cele godine slali pisma Deda Mrazu koji će ih u petak obradovati brojnim poklonima.

 

Pored igračaka, tehnike i romantičnih putovanja za zaljubljene parove, ekipa će pokloniti i električna invalidska kolica jednom detetu, slušni aparat za jednu mamu koji je u pismu zamolila ćerka.

 

1 / 6 Foto: Aleksandar Krstović

 

Njena majka je izgubila čulo sluha tokom bombaškog napada na bioskop „20. oktobar“ koji se dogodio 1968. godine u Beogradu. Ona je uspela da preživi ovaj stravični teroristički napad ali je tom prilikom zadobila teže povrede i ostala bez sluha. Ovo je samo jedna od priča koja je ganula čitavu ekipu te su odlučili da ispune želju njenoj ćerki bez razmišljanja. Ono što je zanimljivo jeste da su i dva večita rivala, klubovi Crvena Zvezda i Partizan izašli u susret željama Ivanove publike te obezbezdili brojnu sportsku opremu klincima, svojim navijačima. Ovo je još jedan primer lepe saradnje okorelog delije Ivanovića i suparničkog tabora koja nosi divnu poruku, da u humanosti i darovanju nema granica. Još jedna lepa vest, ekipa emisije će obradovati čak sedam parova veštačkom oplodnjom.

 

Ove godine je stigao rekordan broj pisama, više od 3000, a voditelj je ponosan na ovu emisiju:

Od svih ideja koje sam imao, najponosniji sam na ovu, specijalno novogodišnje izdanje emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“. Publika je toliko toga uradila za nas tokom godine, i najmanje što možemo da učinimo i kako možemo da se odužimo jeste na ovaj način. Drago mi je što je ova novogodišnja emisija zaživela i što možemo svake godine da ispunimo veliki broj želja“.

Veče sa Ivanom Ivanovićem krasi uvek i dobra muzika, a ove godine specijalni muzički gost je pevač Igor iz Loko benda koji je inače nastupio u pilot epizodi ovog šoua. Ivanović je tada rekao da ukoliko Igoru ikada bude nešto trebalo, da će rado izaći u susret. I nekoliko godina kasnije, baš u ovoj divnoj, prazničnoj, humanoj epizodi, Igor peva svoj prvenac kojim započinje solo karijeru.

 

U emotivnom, ali i zabavnom tonu, sa puno smeha i radnosnih srca provešćemo još jedno veče sa ekipom koja nas je tokom cele godine ludo zabavljala.

 

makonda-tracker