otvoreno

Čekam onog pravog da skupi snagu i pojavi se: Milica Pavlović o samoći i ljubavi

0

Najbitnije joj je bilo što je bila okružena ljudima koji je vole i koji su došli da sa njom podele radost i upute joj najlepše želje. Imala je, kako kaže, sreće što je u životu sretala samo dobre ljude i za njih se vezivala.

milica pavlović
milica pavlovićfoto: Dragana Udovičić

Pevačica Milica Pavlović nedavno je velikom proslavom sa porodicom, najbližim prijateljima i kolegama obeležila svoj 27. rođendan.

 

Iza sebe već ima višegodišnju uspešnu karijeru i titulu fatalne zavodnice.

 

Ekskluzivno za magazin "Story" Pavlovićeva je otkrila po čemu će pamtiti ovaj rođendan, gde se ona nalazi trenutno u životu, kakvi su joj planovi, kao i svoja razmišljanja povodom jačeg pola.

 

Od najbližih je dobila i čula upravo ono što je i želela - puno zdravlja i da nastavi da stoji sa obe noge na zemlji. Ne krije da voli druge i da u njih veruje, te se i sama dobro oseća kada je okružena dobrom energijom.

 

 

Photo | @micromaniac | ? Style | @stefangolubovic | ? #birthdaygirl #27

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on

Iako su mnoge njene prijateljice već uplivale u bračne vode i zasnovale porodice, Milica je u ovom trenutku maksimalno posvećena svojoj karijeri i poslonim ciljevima koje ima za naredni period.

 

Svesna jeda je njen posao surov, ali joj je, takođe, otvorio šire vidike kada je reč o muškarcima.

Mislim da ne postoji muškarac na ovoj planeti koji bi mogao da me prevari ili da mi pomuti razum i racionalnost i sigurno da mi iskustvo koje imam ne dozvoljava da se tek tako zanosim raznim momcima koji me okružuju i pokušavaju da me osvoje", priznala je Pavlovićeva.

 

Strike a pose ? #birthdaylove #27

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on

Iako nije zauzeta devojka, nema osećaj da je sama jer je okružena dobrim ljudima. Postoje dani, ističe, kada se oseća kao najvoljenija devojka u Srbiji, zahvaljujući svojim najbližima i publici.

 

Ne dotiče je kada se o njoj plasiraju laži u medijima. Naučila je da sebe sačuva od bespotrebnog stresa kada su u pitanju stvari na koje ne može da utiče.

 

Strpljiva je i čeka onog pravog da se pojavi i dalje!

 

 

makonda-tracker