iskrena

Nije potreban brak da biste u ljubavi bili srećni: Marina Visković progovorila o proširenju porodice!

2

Budući da je svadba odložena, pevačica je odlučila da otkrije neke pojedinosti o svom venčanju i daljim planovima za budućnost.

marina visković
marina viskovićfoto: Damir Dervišagić

Pevačica Marina Visković nedavno je napunila trideset godina, izdala novi album i odložila svadbu sa biznismenom Mirkom Vukovićem. Na promociji svog albuma medije je obavestila da joj sledi zasluženi odmor, a da će datum svadbe naknadno objaviti.

 

Viskovićeva smatra da je još rano da priča o svadbi i da za sada samo zna sda će biti sledeće godine. Brak joj, kako kaže, nije potreban da bi bila srećna u ljubavi.

Mnogo puta do sada rekla sam da mi je ljubav važnija od papira, a to stvarno i mislim. Ljubav je ponekad burna, nekad je mirna luka, ali najvažnije je da postoji. Moj partner je moj najveći oslonac i to mi najviše znači", rekla je ekskluzivno za magazin "Story".

Za Viskovićevu je uloga majke najlepša stvar u životu i smisao postojanja. Misli da je nezahvalno pričati o takvim planovima sve dok se ne realizuju. Veruje da neko gore ima plan za nju i njenog budućeg supruga.

Majčinski instinkt trenutno je u meni veoma jak", ne krije Marina.

Za svog dečka Mirka smatra da će biti najbolji tata na svetu jer je veoma vešt sa decom koja ga uvek obožavaju. Marina bi lično volela i dečaka i devojčicu u budućnosti.

 

 

 

makonda-tracker