skrasila se

Ovo su svi Severinini muškarci: Od konobara, fudbalera do preduzetnika i bankara

1

Popularna pevačica je imala turbilentan emotivni život...

severina kojić
severina kojićfoto: Jelena Balić

 

Pevačica Severina Kojić bila je u vezama sa muzičarem, konobarem, preduzetnikom, "kraljem bakra"... a na kraju se udala za Igora Kojića, bivšeg menadžera fudbalera i sina Dragana Kojića Kebe.

 

Prvo njeno javno pojavljivanje sa momkom bilo je sa pevačem grupe "Kojoti", Alenom Marinom. Njih dvoje su imali burnu vezu pa su se početkom devedesetih i verili. Alen je tako postao prvi od Severininih verenika.

 

Razišli su se u miru i bez medijske pompe, a on je kasnije oženio pozorišnu glumicu Goranu Vrdoljak - piše 24sata.hr.

 

Leta 2004. godine godine procureo je snimak sa jahte Severininog bivšeg Milana Lučića, kog u javnosti nije pokzivala s obzirom na to da je bio oženjen i čekao treće dete. Tada je pevačica bila verena za preduzetnika Srećka Vargeka sa kojim je posle nekoliko meseci raskinula vezu.

 

Već 2005. godine Severina se zaljubila u preduzetnika Matu Čuljka koji je tada imao dvadeset šest godina. Razišli su se posle godinu i više dana veze i naravno veridbe. Severina je tada pričala kako su se razišli ljudski i da nije u pitanju bila treća osoba.

 

Posle njega javnosti je pokazala konobara i preduzetnika Slavka Šainovića sa kojim je počela da se zabavlja u leto 2008. godine. I za njega je bila verena, ali ni ta ljubav nije potrajala. Počeli su čak da grade i kuću, isplanirali i raspored soba, ali posle dve ipo godine su se rastali i to zbog Milana Popovića, "kralja bakra".

 

Sa njim se Severina upoznala kada je pevala upravo na proslavi njegovog rođendana. Rodila mu je čak i sina Aleksandra. Ali godinu dana kasnije njih dvoje su se razišli, a tada su počeli u sudski sporovi između bivših partnera koji traju i danas.

 

Za Igora Kojića se udala posle kratke veze i to 2015. godine. Do sada je možda ovo Severinin najveći upseh jer je u svim vezama bila veoma kratko.

 

 

 

makonda-tracker