žena inspiracija

ONA BAŠ ZNA DA SE OBUČE: 3 modna detalja koja su učinila da SEVERINA ZABLISTA na crvenom tepihu

0

Severina Kojić pokazala je kako se mala crna haljina nosi sa stilom.

Severina je u Sarajevu pokazala zašto važi za damu od stila
Severina je u Sarajevu pokazala zašto važi za damu od stilafoto: Jelena Balić

U njenu se haljinu zaljubila i slavna Kejt Blanšet, torbica ne silazi s popisa najpoželjnijih modnih dodataka modnih insajderki, cipele s potpisom dizajnera kojeg je obožavala Keri iz 'Seksa i grada' pričaju pravu priču, prenosi Stil.

 

Popularna pevačica Severina Kojić proteklog se vikenda pojavila na Sarajevo film festivalu u kombinaciji na kojoj bi joj pozavidele brojne svetske trendseterke.

 

U društvu supruga Igora, koji izgleda elegantno u tamnoplavom odelu, pevačica je blistala u kombinaciji tri hit komada koje bi vrsni modni poznavaoci na prvu prepoznali.

 

 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Crno bela haljina od viskoze, s volanima i velikom mašnom, veliki je hit kuće Proenca Skuler, a prvog puta je predstavljen u prolećnoj kolekciji 2016. godine. Zahvaljujući velikom uspehu, poznati brend odlučio je da ponovo izda "slavnu haljinu" pa se u crnom izdanju trenutno može kupiti za vrtoglavu sumu novca u online prodavnicama.

 

Istu haljinu, samo u beloj je varijanti nosila je slavna glumica Kejt Blanšet, na jednom glamuroznom događaju u Londonu.

 

Kako ne bi došlo do modne monotonije, Severina je crno-beli autfit odlučila da "razbije" jednom od najpoželjnijih torbica na svetu, u zelenoj boji. Torba kuće Kloi u obliku meseca obožavana je od strane influenserki sa Instagrama i jako je popularna.

 

 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

U ulozi najzanimljivijeg komada ovog glamuroznog izdanja zgodne pevačice našle su se cipele i to ne bilo kakve!

 

Crne sandale s tankom štiklom i otvorenim prstima potpisuje poznati dizajner Džimi Ču, a rezervisane su za modno odvažne dame s dobrim smislom za humor.

 

 

makonda-tracker