DRAMA

AKO ME STVARNO VARAŠ, NAJBOLJE JE DA SE RAZIĐEMO: Džunior Džek pronašao neobične poruke u Kajinom telefonu (FOTO)

2

Nakon što je pronašao poruke od muške osobe, Džunior Džek uputio je reči koje su mnogo uzrujale poznatu pevačicu Katarinu Kaju Ostojić. 

foto: Andreja Damnjanović

 

Kada se vratila u sobu, odmah je krenuo da je napada zbog poruke koja joj je stigla na Vajber. „Kakva je ovo poruka? Sa kim me varaš? Na šta ovo liči?”, kazao je svojoj ženi di-džej dok joj je pokazivao poruku, a ona je bila u šoku

 

Pokušavala je da mu objasni da joj je to drug iz Srbije, da je homoseksulac i da je to njen frizer. Branila se da je sa njim dogovarala novu frizuru kada stigne u Beograd, a on za to opravdanje nije hteo ni da čuje. „Ako me stvarno varaš, najbolje je da se raziđemo. Ne treba mi to!”, besneo je di-džej".

 

Međutim, Kaja je bila prisebna i pokazala mu ranije poruke koje je razmenila sa tim drugom i dogovore koji se tiču njene frizure. Čak mu je pokazala i partnera svog druga, pa je Džunior shvatio da je prenaglio", ispričala je Kajina prijateljica, kojoj se pevačica poverila kada se vratila sa odmora.

 

Pevačica se zbog svega veoma iznervirala", dodaje izvor,"ali je brzo sve zaboravila i nije dozvolila da joj to upropasti odmor."

 

O ovome se oglasila i Kaja:

 

To je samo još jedna u nizu nesuglasica koje postoje u svakom braku i koje se brzo izglade. Nije se desilo ništa strašno, neka se opuste dušebrižnici", kratko je poručila atraktivna Užičanka.

 

makonda-tracker