spremna za majčinstvo

VREME JE ZA BEBU: Milica Pavlović je već smislila ime za dete

0

Poznata pevačica je u više navrata isticala da je spremna da se ostvari kao majka, a nedavno je otrkila sve detalje proširenja porodice. 

foto: Dragana Udovičić

 

Ne smem da kažem, ukrašće mi neko".

 

Inače, Milica Pavlović je svoj rođendan slavila već tri puta, a očekuje je i četvrto slavlje.

 

Veče uoči rođendana se pojavio jedan deo mojih prijatelja na mom koncertu u Sokocu i iznenadili su me. Zaista sam im zahvalna na tome. Očekuje me i četvrto slavlje sa mojim najmilijim, najstarijima u Leskovcu i njemu se najiskrenije potajno radujem. Ovde očekujem žurku do zore, a tamo očekujem momente koji će mi zauvek ostati u sećanju", iskrena je Milica Pavlović.

 

Ona je za baku i deku izuzetno vezana i kaže da najdirljivije želje dobija upravo od njih.

Rekli su mi jednu prelepu i divnu rečenicu da sam živa zdrava i nasmejana, a i oni sa mnom koliko god budu mogli i koliko im život bude pružio. Trudim se da provedem s njima koliko mogu vremena iako je ovo zaista naporan tempo života, posebno za ženu. Kad god nađem bar dva dana, ja se spustim dole na jug, volim svoj kraj. Oni su moja snaga. Što su stariji, ja sam sve osetljivija da pričam o njima, ali ne dam se. I ja sam njihova snaga".

 

Ona je istakla da je na listi njenih želja i da kupi stan, što se nada da će ostvariti sledeće godine.

 

Poznata pevačica je jednom prilikom izjavila da bi najviše volela da muškarci prvo primete njen krupne plave oči. 

 

Ja bih volela da gledaju moje plave oči, a ne možda neku medijsku sliku o meni. Čini mi se da tako doživljavaju ljude sa estrade. Ja bih volela da me neko voli zbog mene same i da imam s kim da ćutim."

 

makonda-tracker